Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Градът » Нова директорка поема ДГ „Перуника“, досегашната излиза в пенсия СНИМКИ
Градът Образование Пловдив

Нова директорка поема ДГ „Перуника“, досегашната излиза в пенсия СНИМКИ

Дългогодишната директорка на ДГ „Перуника“ Адриана Терзиева се пенсионира, а в последния си работен ден получи  Плакет, грамота и огромни букети цветя от зам.-кметът Стефан Стоянов и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов.

„Г-жа Терзиева е доайен в професията си, който със сърце и душа се грижеше за децата и за детското заведение. Тя бе силен лидер, който постигна много високи резултати през последните години. Община Пловдив Ви е задължена за чудесната работа, която свъшихте“, обърна се Стефан Стоянов към досегашната директорка.

„Благодаря Ви за дългите години на всеотдаен труд и усилия за добруването на децата на район „Централен“. За мен бе въпрос на чест да бъда в един екип с професионалист като Вас“, подчерта Георги Стаменов.

Развълнувана от жеста, Терзиева, която е с 25 години стаж на ръководния пост, благодари и на двамата за подкрепата, която е получавала досега в работата си.

С цветя и пожелания за успешен професионален път заместник-кметът Стефан Стоянов и кметът на район „Централен“ Георги Стаменов посрещнаха новата директорка на ДГ „Перуника“ Ина Недялкова и я представиха пред всички учители в детското заведение.

Недялкова, която има 5-годишен стаж като учител в ДГ „Снежанка“, подчерта, че приема колегите си като семейство и е готова да ги подкрепи във всички техни инициативи и начинания, както и се надява да разчита на съдействие от тяхна страна.

„Обичам творчеството и може би затова ми харесва професията на учител. Зная, че работата в детското заведение е екипна и е много важно да следваме мотото „Един за всички – всички за един“, за да разгърнем своя потенциал“, каза Ина Недялкова./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...