Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Арестуваха безумец, карал челно срещу кола в насрещното (ВИДЕО)
България Важно Пловдив Пловдив Важно Първомай Регион

Арестуваха безумец, карал челно срещу кола в насрещното (ВИДЕО)

Шофьор, създал изключително рискова ситуация на главен път Пловдив-Хасково, е задържан в полицията в Първомай. Действията на служителите на реда последвали веднага след публикация в социалната мрежа вчера.

Около 14.30 ч. водач споделил клип от видеорегистратора на своя автомобил, от който се вижда как БМВ се движи с много висока скорост на прав участък между Първомай и с. Бяла река. В даден момент въпросната кола започва да изпреварва камион и за секунди се разминава с насрещно движещия се автомобил, преминавайки вляво по банкета. В така създалата се ситуация вероятността от челен сблъсък е била многа голяма, а за участвалите в нея водачи – и изключително стресова.

Три часа след преглед на кадрите и благодарение на бързите си действия, полицаите от Първомай установили самоличността на шофьора на БМВ-то. Той е 26-годишен местен жител, със системни нарушения на пътя и множество наложени административни наказания по ЗДвП. Водачът е със 7 акта и 21 фиша. Номерът на автомобила му е РВ 9418 НА.

Задържан е за 24часа, а по случая-образувано бързо производство по чл.325, ал. 3 от НК.

Ръководството на ОДМВР-Пловдив използва случая да информира гражданите, че служителите на реда активно се запознават с публикациите във всички информационни източници, в т.ч социални мрежи и медии, в които се представят данни за пътни нарушения и престъпления. Апелът към гражданите обаче е с предимство да подават своите сигнали на тел. 112, за да може полицията да взема своевременни мерки.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...