Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » КОД за тайните сделки за Украйна: Не е помощ, а мародерство!
България Мнения Политика

КОД за тайните сделки за Украйна: Не е помощ, а мародерство!

Петър Москов

Националното ръководство на Консервативно обединение на десницата е възмутено от поредните разкрития за таен политически живот в България и за управляващи, които официално замениха демокрацията в България с лъжа.  Поредната лъжа в България беше разобличена  от публикация в западна медия.  Докато свободният свят се мобилизира да помогне на вероломно нападнатата от Путин Украйна, български управленци са осигурили пазар и огромни печалби за оръжейни фирми на ДС и руска петролна компания. Действията им са били тайни, защото българските политици са действали меркантилно и непочтенно и с решенията си са осигурили  огромни печалби за частни, фирмени интереси. Това не са действия на отговорни политици, а на търговски спекуланти.

Същите тези политици не положиха усилия да защитят националното достойнство на България и да я подредят до държавите, застанали решително срещу агресора и подкрепили правото на Украйна да отстоява независимостта си. Напротив, с нерешителното и двусмисленото си публично поведение допуснаха българското общество да бъде безнаказано манипулирано от руски враждебни сайтове, които наложиха впечатлението, че българите не са солидарни със свободния свят.

Няма по-голямо политическо престъпление от това да използваш властта си, за да унижиш собствените си граждани, превръщайки ги в европейски аутсайдери и едновременно с това задкулисно да прокарваш частни търговски интереси и да лобираш за печалбите на чуждестранна вражеска петролна кампания. Точно това направи правителството на ПП, БСП, ДБ, ИТН и вдъхновителя на коалицията им, президента Румен Радев.

Още

Оръжието за Украйна – подвиг, далавера или кризисен пиар?

„Ди велт“: Как бедна България спаси тайно Украйна с оръжие и гориво

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...