Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Арда заля път в Кърджалийско, сложна пътна обстановка в Смолянско
Баните България Важно Инциденти Кърджали Регион Смолян

Арда заля път в Кърджалийско, сложна пътна обстановка в Смолянско

Кадър: ФБ

Временно е ограничено движението в двете посоки по път III-8653 Китница – Русалско при км 20, в област Кърджали поради разлив на река Арда, с наводняване на пътното платно и моста при с. Китница, предупреждават от АПИ.

„Мостът на с. Китница отново е залят вследствие на продължаващия втори ден проливен дъжд и хората са откъснати от света“, заяви пред БНР кметът на Ардино Изет Шабан.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Сложна е и пътната обстановка в Смолянско. Временно движението по път III- 863 в участъка Малка Арда – Баните при км 28+500 се осъществява двупосочно в една лента поради паднала скална маса. Движението е сигнализирано с пътни знаци.

Временно движението по път III- 863 в участъка Соколовци – Момчиловци при км 0+700 се осъществява двупосочно в една лента поради паднала скална маса. Движението е сигнализирано с пътни знаци.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...