Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Ботев » Илиян Филипов: Няма надписани цени за Колежа, елате да ви покажа документи
Ботев Градът Мнения Пловдив Пловдив Важно Спорт

Илиян Филипов: Няма надписани цени за Колежа, елате да ви покажа документи

Илиян Филипов
Илиян Филипов

Не е вярно, че ще отворим само двете трибуни, целият стадион ще бйде пуснат в експлоатация, обяви строителят на Колежа

Каня всички фенове и заинтересовани лица, за да им покажа с документи, снимков материал и на място, че няма завишени цени и големи пропуски в качеството при изграждането на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Така шефът на ПИМК Илиян Филипов отвърна на обвиненията на феновете на Ботев, че е завишавал цени при ценообразуването на строителството. По-рано трите основни фракции от агитката на Ботев обявиха, че са готови да излязат на протест заради бавното и некачествено строителство на стадиона, както и от „смущаващо“ високите цени на материалите. Запалянковците твърдят, че на много места по обекта в бетона има дървени греди и дори кен от бира. Виждали се оголени армировки и некачествено вибриран бетон, неправилно наредена зидария, калпави заварки на парапети, неправилен монтаж.

„Каня феновете да дойдат при мен и да им покажа всички документи с цените, за да се уверят, че няма завишаване. Някои от снимките, които показаха за некачествено строителство, са от преди две години, когато не бяхме влезли в обекта и са от предишния изпълнител. Където има пропуски, ги отстраняваме веднага“, коментира Илиян Филипов. По думите му естествено било да има течове по трибуните, след като все още не била монтирана козирката.

Строителят опроверга, че ще бъдат пуснати в действие само две трибуни на стадиона, както заяви днес представителят на „жълто-черните“ привърженици Борис Гиздаков и предизвика смут сред тях.

„Работим за пускането едновременно на всички трибуни на стадиона. Нямам заповед да отворим само две. А и това е невъзможно, тъй като те се свързани със система за сигурност“, поясни Илиян Филипов.

Още

Фенове на Ботев притеснени: На Колежа ще пускат феновете само сектор А и В

Ще убият ли страстите строежа на Колежа

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...