Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Проф. Огнян Герджиков: НДСВ ще бъде свеж полъх в политиката за по-добро
България Важно Мнения Политика

Проф. Огнян Герджиков: НДСВ ще бъде свеж полъх в политиката за по-добро

Проф. Огнян Герджиков

Въпросът не е дали НДСВ ще влезе в парламента, а с колко. Това е моето вътрешно убеждение, заяви проф. Огнян Герджиков в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Проф. Герджиков заяви, че се наблюдава умора у избирателите, защото се повтаря едно и също. И даде пример със зациклянето на парламента. „Тези, които добре помнят, знаят, че при нас беше много спокойно. Направихме решителните стъпки за влизането в НАТО и ЕС. Не сме били безгрешни, разбира се, правили сме пропуски. НДСВ ще бъде свеж полъх в политиката, който може да обърне нещата в положителна посока“, смята Герджиков.“, каза още той.

Той заяви, че има интерес от млади хора да се запишат в НДСВ.

Според него най-важният въпрос е икономиката, а като голям проблем посочи постоянните промени в законите. Едва на трето място като проблем е съдебната реформа. „Не може закон да се прави бързо и спешно. Те не трябва да се правят на коляно. Скалъпват за две дена нещо. От 2014 г. има 22 поправки в изборния кодекс“, каза още юриста.

Над 170 делегати, сред които и знакови лица на НДСВ от Пловдив,  за да възкресят царската партия в активната политика. НДСВ ще се яви още на предстоящите предсрочни парламентарни избори, като засега решението е да играе сама. Станимир Илчев бе избран за лидер и бе подкрепен единодушно от делегатите на конгреса на царската партия.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...