Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Здраве » Безплатни прегледи за трудно заздравяващи рани в „Медлайн“
Градът Здраве Пловдив

Безплатни прегледи за трудно заздравяващи рани в „Медлайн“

Един месец безплатни прегледи за пациенти с трудно заздравяващи рани организира специализираният Център за лечение на рани в болница „Медлайн“.

Кампанията стартира на 1 февруари и ще продължи до 28-ми включително. От пациентите няма да се изискват направления от личните лекари, но е необходимо да си запазят предварително час на тел: 032/656 600.

Прегледите ще се провеждат от хирурга д-р Веселина Кабакчиева, която има изключителни успехи в тази сфера.
В момента броят на болните, засегнати от проблема с трудно зарастващите рани, стана толкова голям, че заприлича на епидемия, коментира д-р Кабакчиева. Според нея по-тревожното е, че пациентите трудно се ориентират къде да търсят помощ и често обикалят по различни лекарски кабинети със седмици и дори с месеци.

Центърът в „Медлайн“ разполага със специален вакуум апарат, с който хирургът постига отлични резултати. След консултацията ще се прецени дали пациентът е подходящ за този тип лечение. Вакуум апаратът стои денонощно върху раната на пациента, като на около 7 дни се сменят превръзките с нови. Консумативите са еднократни и стерилни. Лечението е напълно безболезнено.

От болницата посочиха, че за трудно подвижни пациенти се осигуряват прегледи и по домовете чрез фирма „Goldenburg Medical Service“ след заявка на тел: 032/9112./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...