Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Адвокатът на Диана Димитрова: Грешка е, че не си е извадила медицинско за побоя
България Важно Инциденти Суматоха Сцена

Адвокатът на Диана Димитрова: Грешка е, че не си е извадила медицинско за побоя

Адвокатът на актрисата Диана Димитрова и бивш правосъден министър Антон Станков заяви, че ще търси съдебна отговорност от изданието, тиражирало информацията, че двамата имат интимна връзка. „Ще си платят. Това създаде сериозен дискомфорт. И със съпругата ми имах разговор, и с децата ми, които са на 10 и 12 години. Знаете колко са „добри“ децата в училище и бях длъжен да ги предупредя. Имаше и неизбежен разговор с нейните родители, и с моите. Имаше и забележки, и подхилквания от колегите“, разказа Станков пред журналиста Крум Савов. „За Диана е много по-неприятно и това, което се пише за нея, е грозно. И двамата ще предприемем по отделно действия“, допълни още бившият министър.


Адвокатът обясни каква е била ситуацията след побоя, нанесен на актрисата на снимачната площадка. „Продуцентът на сериала й казал: „Или се оплакваш и проваляш цялата продукция и труда на хората, и всичко отива на кино, или си замълчаваш и продължаваме с финалните епизоди“.

По думите му Димитрова не е подавала жалби. „Публикацията й във фейсбук, в която сподели за причиненото насилие, придоби сериозен медиен отзвук. На тази основа прокуратурата прецени, че следва да се направи предварителна проверка, за да се установи дали има достатъчно доказателства за образуване на наказателно производство“, обясни Станков. Според него Димитрова е постъпила правилно, като си е замълчала за случилото се преди 5 години, тъй като все още е била млад актьор. Грешка е било обаче да не си извади медицинско. Адвокатът не е особен оптимист за развитието на случая, защото е минало доста време от инцидента и актрисата няма документи и доказателства. „Разпитани са свидетели, проверката се води от професионалисти, но това няма да е достатъчно в съда“, смята Антон Станков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...