Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Кръвосмешение убило Лиза Мари Пресли
Важно Суматоха

Кръвосмешение убило Лиза Мари Пресли

Сърдечен дефект, причинен от кръвосмешение, може да е причината за смъртта на Лиза Мари Пресли миналата седмица. Дъщерята на Краля на рокендрола почина от сърдечен арест на 54 години.

Тя не е първата в семейството, която умира млада от сърдечен проблем. Самият Елвис беше само на 42 години, когато почина също след сърдечен арест, като съдбата му дълго време се приписваше на прекомерния прием на лекарства с рецепта и нездравословни храни.

Майка му Гладис пък почина от сърдечна недостатъчност на 46 години, а всичките й трима братя също загубиха живота си в своето четвърто десетилетие от сърдечни или белодробни усложнения.

Причината за сърдечния удар на Лиза Мари все още не е установена.

Сали Хьодел, автор на биографичната книга „Elvis: Destined to Die Young“, твърди в произведението, че смъртта на Елвис, майка му и чичовците му вероятно са причинени от генетичен проблем, възникнал като част от кръвосмесителната връзка между бабата и дядото на Краля по майчина линия, които са били първи братовчеди.

„Тези дефектни гени се оказаха утежняващ фактор зад различните му здравословни проблеми“, казва Хьодел пред The U.S. Sun, които той на свой ред лекува с коктейл от лекарства, отпускани с рецепта. „Този брак на първи братовчеди очевидно е причинил много проблеми“, твърди авторката./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...