Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Мустафа Карадайъ: Следващият парламент няма да е много по-различен от предните четири
България Важно

Мустафа Карадайъ: Следващият парламент няма да е много по-различен от предните четири

Мустафа Карадайъ

“Изборите трябва да са тогава, когато президентът ги насрочи. Опциите са 26-и март или 2-ри април, но сега трябва партиите да имат такова поведение, че след изборите да има диалог и да се сформира редовен кабинет, за да могат да се преодолеят всички кризи”. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в кулоарите на парламента. Той уточни, че ще ходим на поредните ненужни, предсрочни парламентарни избори.

“Сега трябва да се насочим към избори, в тази ситуация каквито и дългосрочни политики да предприемаме и да решаваме генерални задачи, няма да направим нищо за тези два-три дни оставащ парламент. По-скоро въпросът е да се концентрираме към изборите, но партиите да си дадат сметката, че следващият парламент няма да е много по-различен от предните четири. Той ще бъде фрагментиран и партиите трябва да имат такова поведение, че след изборите да има диалог и да се сформира редовен кабинет, за да могат да се преодолеят всички кризи”, заяви още той.

“Българските граждани трябва да се отнесат също отговорно и да определят кои партии са на стабилността, а не тези, които се опитват да разрушават”, подчерта председателят на ДПС./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...