Майонеза Краси
Новини от Пловдив » България » Политика » Феновете на Ботев награбиха и Борисов: Търпението ни свърши!
Ботев Важно Мнения Пловдив Пловдив Важно Политика Посоки Спорт Спорт Важно

Феновете на Ботев награбиха и Борисов: Търпението ни свърши!

Трите обединени фракции – Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Бултрас, разпространиха нова нова обща позиция относно строежа на клубния стадион „Христо Ботев“.

Те се обръщат към града на Пловдив Здравко Димитров, зам.-кмета по строителството Пламен Райчев, но този път искат да привлекат вниманието и на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който като премиер осигури държавно финансиране за старта за новото строителство на Колежа, а също и за стадиона на конкурентите от Локомотив Пловдив..

Футболните запалянковци декларират, че снемат доверието от тях и започват подготовка за масови протести.

 

Какво твърдят феновете, представлявани от трите фракции?

Публикуваме без редакторска, но с лека коректорска намеса:

ТЪРПЕНИЕТО НИ СВЪРШИ!

До

Здравко Димитров, кмет на община Пловдив

Пламен Райчев, зам. кмет по строителство, община Пловдив

Бойко Борисов, председател на ПП ГЕРБ

Привържениците на Ботев Пловдив

Уважаеми господа,

В последните месеци положихме неимоверни усилия да бъдем безкрайно коректни в отношенията си с Вас в нашата най-важна борба, а именно – битката за Колежа със 100% покривно покритие. След като разбрахме за съществуването на възлагателно писмо от 23. 12. 2022 г., издадено от община Пловдив за разходване на средствата, гласувани от общински съвет Пловдив за покривно покритие на стадион „Христо Ботев“, без да е упоменато, че те трябва да бъдат вложени в изграждането на цялостна покривна конструкция на стадиона, за последен път потвърждаваме снемането на доверие от вашите личности!

От днес нататък трите организации, представляващи феновете на Ботев Пловдив, спират да потискат желанията на жълто-черната общественост за изразяване на недоволството си чрез самосиндикални протестни действия. Наша отговорност ще бъдат единствено масовите протести, които сме длъжни да организираме, за да защитим честта на всеки един жълто-черен фен, който търпеливо изчакваше някой да поеме отговорност за стореното до момента, да поеме отговорност за лъжите, неспазените обещания и срокове!

Г-н Борисов, при последното Ви посещение на стадион „Христо Ботев“ прехвърлихте ролята на „контрольор“ върху нас, феновете на Ботев Пловдив. Нашите механизми се изчерпаха и единственото „оръжие“, което остана в нашите ръце, е УЛИЦАТА! Като бивш министър и човек с опит в строителството г-н Нанков дойде няколко пъти и присъства на оперативките с община Пловдив. Надявахме се да осветли разходването на осигурения от Вас държавен и общински ресурс, но той изчезна, като спря да отговаря на обажданията и съобщенията ни! Надявахме се някой да ни подкрепи в желанието ни за коректно изпълнение на поетите ангажименти от всички заинтересовани страни по отношение на реконструкцията на стадион „Христо Ботев“!

Уважаеми Ботевисти,

На 16-и декември 2022 г. в телефонен разговор Пламен Райчев в присъствието на Здравко Димитров обеща предоставянето на анализа на количествено-стойностните сметки, предоставени от фирмата изпълнител на база предадената пълната проектна документация дни по-рано, като в допълнение пое ангажимент за издаване на възлагателно писмо, в което ясно да е описано, че сумата, отпусната от Общински съвет на град Пловдив в размер на 12 млн. лева, ще бъде целево изразходвана за цялостно покривно покритие на стадион Христо Ботев. И това със срок 23-ти декември 2022 г.

На 8-и януари 2023 г. на среща със Здравко Димитров в ресторант на хотел Ландмарк, отново в телефонен разговор Пламен Райчев отрече да помни подобни обещания. С цялата си наглост и арогантно поведение Пламен Райчев е издал възлагателно писмо с дата 23-и декември 2022, от което очевидно става ясно, че е потъпкал за пореден път желанието и борбата на многохилядната жълто-черна общественост!

КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас ще уважат искането на жълто-черните феновете за протест от неделната ни среща и са в процес на подготовка на такъв!

До тогава бъдете сигурни, че ежедневно ще излизат подобни меко казано пасквили, че лъжем за документите, които имаме, че искаме да правим политическа партия, че искаме да нямаме стадион или искаме да изгоним г-н Антон Зингаревич!

Бъдете будни!

Само Ботев

С уважение:

Обединени фракции Бултрас

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев

 

Още по темата

Илиян Филипов пред ПловдивПрес: Спрат ли плащането, спирам с Колежа (ВИДЕО)

Феновете на „Ботев“: Спрете плащанията по Колежа до изчистването на нередностите

Илиян Филипов: Няма надписани цени за Колежа, елате да ви покажа документи

Фенове на Ботев притеснени: На Колежа ще пускат феновете само сектор А и В

Ще убият ли страстите строежа на Колежа

Фенове на Ботев се събират в хотел „Империал“ за Колежа

Борисов на Колежа (НА ЖИВО)

Бойко насмете всички на Колежа: От вторник пращам свой човек на оперативките

Борисов посети и Колежа: Един финал ще ви издействам

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...