Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Крушарски: Взех Локо с 6 млн. дългове, почти ги изплатих! А какво е сега състоянието на клуба?
БГ Футбол Важно Локо Мнения Спорт Спорт Важно

Крушарски: Взех Локо с 6 млн. дългове, почти ги изплатих! А какво е сега състоянието на клуба?

Христо Крушарски
Христо Крушарски Снимка: Plovdiv-Press

Локомотив го взех с шест милиона дългове и го оставих с 500 хиляди задължения. Като акционер ме интересува какво е финансирането на клуба, заяви един от основните акционери в Локомотив Пловдив – Христо Крушарски в интервю пред Дарик радио и dsport. Той заяви, че интересите му остават на заден план и по никакъв начин няма да се отразят върху отбора. Предстои среща с настоящето ръководство, на което ще се търси разбирателство.

„Защо да е гореща темата (за Локомотив Пловдив), то времето е топло. Не ни трябва да подгряваме. Освен грип, друго не може да се развие“, запита иронично Крушарски.

„Аз говоря от мое име и само от мое име. Първо, ще седна да говоря, не обичам да говоря през медиите с човек, с когото имам лични взаимоотношения. Ще седнем да се разберем и тогава ще разберете за какво става въпрос. Става въпрос, че 50% са си мои, 50% са при тях. Това е истината, друга няма. Те управляват сега. Като седнем да си говорим, ще разберем кой накъде е и за какво се бори, това е“, продължи той.

„Ние си решаваме неща, които са между нас си. Няма никакво отношение по въпроса с отбора. Феновете, ако не са спокойни в моето действие, не знам от какво ще са спокойни. Това, което аз правя е само в интерес на Локо и на никой друг. Моят интерес е на заден план. Това, което имам да взимам, да давам, си е лично мой проблем и никога няма да се отрази на Локомотив Пловдив“, каза Крушарски, след което коментира слуховете, че сегашните собственици на „смърфовете“ имат интерес към Миньор Перник.

„Всеки иска и аз искам. Аз като помагам на Рилски спортист, не значи, че съм цъфнал и вързал. Аз помагам чисто сърдечно. Всеки има право да си прави сметка на джоба. Аз няма да коментирам (раздялата с трима основни футболисти). Когато аз не съм се месил и не съм взимал решения, те са го направили. Аз няма какво да кажа. Така са преценили, така са решили. Навремето взимах решенията сам и си носих кръста сам. Сега те са си взели решенията. Аз до Нова година бях казал, че няма да се меся и да сте чули нещо да кажа? Не, нали? Сега вече имам друго мнение. Като седнем да си говорим с тях, ще го разберете“.

„Имам 50% от акциите и те имат 50% от акциите. Това е. Аз вече съм пуснал всички документи, покани, писал съм. Ако имат желание да се срещнем, ще се срещнем. Ако нямат желание, ще трябва да търсим друг вариант да свикаме Общо събрание. То е свързано само с документалните неща. Да, Общо събрание, да си направим математиката. Като акционер ме интересува какво е финансирането на клуба. Аз знам в какво състояние оставих клуба, така че искам това да го видя. Аз притеснения нямам. Аз Локомотив го взех с шест милиона и го оставих с 500 хиляди. Повече от шест милиона. Оставих го с 500 хиляди задължения“, каза още Христо Крушарски.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...