Майонеза Краси
Новини от Пловдив » Важно » Дъщерята на Елвис поискала Аксел Роуз да пее на погребението й (ВИДЕО)
Важно Свят Суматоха Сцена

Дъщерята на Елвис поискала Аксел Роуз да пее на погребението й (ВИДЕО)

Фронтменът на Guns N’ Roses Аксел Роуз беше един от многото присъстващи на възпоменателната служба за Лиза Мари Пресли през уикенда. Певецът сподели за приятелството си с дъщерята на Елвис и изпълни баладата „November Rain“ на пиано, молба, отправена от Пресли преди смъртта й.

След службата Роуз каза пред медиите как се е чувствал по време на речта си: „Всъщност не знаех, че ще говоря или нещо подобно, и все още се чувствам така, сякаш не знам дали заслужавам да бъда тук. Но исках да постъпя правилно заради нея, семейството и феновете й. Така че това означаваше много за мен, бях доста нервен и емоционален там горе. Когато писах думите, бях спокоен, но не успях да го прочета добре“, обясни Аксел.

След това фронтменът спомена, че „November Rain“ е една от любимите песни на Лиза Мари и тя е поискала от него да я изсвири на службата. „Да, разбрах, че тя всъщност е говорила за това, ако ситуацията с нея… Ето защо бях помолен да изпълня песента. Така че, разбира се, трябваше да бъда тук по тази причина“, допълни певецът.

Аксел Роуз и Пресли са добри приятели от години. Пред списание „Пийпъл“ той споделя, че й изпращал вицове, видеоклипове с животни и други форми на забавление, за да се опита да я развесели след смъртта на сина й Бенджамин Кио през юли 2020 година.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

Покажи резултатите

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...