Левицата 14
Новини от Пловдив » Асеновград » Да живееш в ада на Патриарх Евтимово (СНИМКИ)
Асеновград Важно Посоки Регион

Да живееш в ада на Патриарх Евтимово (СНИМКИ)

Кален ад за жителите на Патриарх Евтимово, Асеновградско.

Тъжна, грозна и нелепа е картинката в Патриарх Евтимово, Пловдивско. Това се дължи на ремонти дейности по европейски проект за реконструкция на пътищата в района между Асеновград и Първомай. Пътят между селата е готов и асфалтиран, но улиците в Патриарх Евтимово… май ги забравиха. Миро Денков обаче напомня за тях в социалната мрежа Фейсбук.

„На фона на усилената работа по тротоари и градини в Асеновград, искам да попитам от името на много заинтересовани – кога ще свършат мъките в с. Патриарх Евтимово?“, написа мъжът, цитиран от колегите от glasnews.bg.

Той е споделил и снимки, от които става ясно в какво положение се намира селото – улиците са разкопани и кални, стърчащи пожарни хидранти са оставени на всевъзможни посоки, но не и стационирани вертикално. Освен това Миро отблезява, че скъсаната преди два месеца канализационна тръба Ф400 не се възстановява, а това води до запушване на работещата.

ВиК и АПИ, къде сте?

„Кой и кога ще асфалтира и оправи тротоарите при положение, че това е проект за цялостен ремонт на пътя Асеновград-Първомай?“, пита още Миро и отбелязва: „Новият асфалт мина и подмина селото, доколкото се чува няма да има цялостно асфалтиране на пътното платно“.

И пореден адекватен въпрос отправя мъжът: „Кой е виновен за изпуснати срокове, некачествено изпълнение и страдание на много хора живущи и преминаващи през с. Патриарх Евтимово?“. Но дали прокуратурата не трябва да задава въпросите…

Жители на Патриарх Евтимово предлагат министърът на регионалното развитие Иван Шишков да инспектира селото.

„И така е от юни месец – 8 месеца! Всеки си прехвърля топката. Да дойде министър Шишков на място да види как стоят нещата и за какво предварително плащат. Ще мине още толкова месеца явно, докато се оправи. Не знам как в другите държави се справят, но при нас е пълен хаос за съжаление!“, коментира Дими К.

„Това вече е нехайство и нахалство! Как може такова нещо – да оставят хората да газят в кал и да прескачат дупките! Опомнете се, хора, в кой век живеем! Дано някой се погрижи за това хубаво село!“, гласи друг коментар.

Ние се надяваме този кален ад да приключи възможно най-скоро.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...