Левицата 14
Новини от Пловдив » България » Братът на издирвания Емил: Все едно е изчезнал вдън земя
България Важно

Братът на издирвания Емил: Все едно е изчезнал вдън земя

Кадър: bTV

Няма нито един запис, на който той се вижда ясно. Никъде няма нищо, което да ни подсказва дори в коя посока е тръгнал. В момента това е най-големият ни проблем. Все едно е изчезнал вдън земя. Вече четвърти ден дори троха напредък нямаме. Това заяви братът на изчезналия в Перник 25-годишен Емил Боев – Мартин, съобщи bTV.

„Просто искам да го намерим, да е на топло някъде. Надявам се да е на безопасно място“, каза Мартин Боев.Той добави, че имат нужда от гласност на издирвателната операция.

За последно Емил Боев е видян в петък срещу събота в 3 часа сутринта. Той е бил на фестивала „Сурва“ с приятели. Емил е облечен с камуфлажно яке и тъмни панталони. Висок е 1,80 м, със зелени очи и с кафява коса, с брада и мустаци, съобщават негови близки.

Семейството му съобщи, че той е без телефон – останал е в колата му, която е открита отключена. Според брат му нещо много сериозно го е разстроило.

Неговите близки, доброволци и полиция са обходили Перник, а в акцията се включиха и хора, които са участвали в издирването на малкия Сашко. Младежът е търсен и в планината, включително и с дронове.

Братът на Емил Боев – Мартин каза, че постоянно получават разнопосочни сигнали. „Нещо дълбоко се е разстроил, бил е в състояние с изострени емоции, забравил е може би, че няма телефон, защото е мислел, че е с паднала батерия. Аз го намерих телефонът, беше счупен. Много версии са, за съжаление“, добави Мартин Боев.

Проверени са болници, заведения, полицейски участъци. Взети са показания. Всички са го виждали до момента, в който са били заедно с приятелите му.

„След като са останали само с това момче – никой не е видял нито единия, нито другия. Има вариант да е в цяла България. Имал е пари и документи в себе си“, Мартин Боев./ПловдивПрес

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...