майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » ГЕРБ иска проверка на Шишков по плащанията за пътищата
България Важно

ГЕРБ иска проверка на Шишков по плащанията за пътищата

ГЕРБ с обвинения към регионалния министър Иван Шишков, заради разплащането за изграждане и ремонт на пътища. От партията обявиха, че са внесли искане за проверка на плащанията, извършени от служебния кабинет, които да бъдат извършени от две независими лаборатории – българска и немска. Вече седмица, от ГЕРБ чакали представители от Агенция „Пътна инфраструктура”, с които да бъде установено законосъобразното вземане на проби от обектите.

Според регионалния министър Иван Шишков е учудващо, защо сега, след като от партията на Бойко Борисов не са на власт, говорят за независими експертизи.

„Тъй като не вярваме на обективната преценка и на обективната преценка на АПИ и новата бухалка на служебната власт и специално на министър Шишков – ДНСК, ние сме внесли искане да бъдат проверени пътища, възлагани и изпълнявани в последните две години. Всичките те обаче са разплатени от служебния кабинет последните няколко месеца и последните 2 години”, заяви Николай Нанков от ГЕРБ.

„ДНСК не е бухалка. Тя е институцията, която си върши работата. Тя изглежда бухалка, когато вади фактите, а фактите обаче не представляват бухалка. Периодично правя проверки, ще продължа да правя проверки. Странното е защо сега, след като ГЕРБ не е на власт, говори за независими експертизи?”,попита регионалният министър.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...