Левицата 14
Новини от Пловдив » Важно » Изграждат мини голф парк в Стамболийски
Важно Регион Стамболийски

Изграждат мини голф парк в Стамболийски

Поредният иновативен проект е на път да се реализира в община Стамболийски. В началото на февруари бе даден стартът на строителните дейности по изграждане на един уникален мини-голф парк. Това ще е първото в областта мини голф игрище за малки и големи, което ще е безплатно, както са безплатни общинският транспорт и Детският център.

„Без стремеж, няма развитие, няма прогрес. Прогресът не е илюзия – той се случва ежедневно в нашата община. Щастлив съм, че още един проект вече се изпълнява“, коментира кметът Георги Мараджиев.

По думите му според проекта се предвижда игралните полета да бъдат два вида, като всяко игрално поле ще се състои от армирана бетонова настилка върху трамбована баластра, окрайчена с бордюри и покрита с изкуствена трева. Макетите, които ще се разположат на терена ще бъдат три вида, съответно тигрова глава, костенурка и крокодил.

Предвидено е също изграждането на площадка за отдих, на която ще бъдат монтирани пейки. Ще бъдат разположени плочници и алпинеуми, свободно между съоръженията, така че да осигуряват връзка между тях и приятна атмосфера за игра на игрището за голф.

„Аз и екипът ми се стремим да бъдем новатори, да бъдем модерни и както много пъти съм казвал, за мен най-важния капитал са хората и всяка моя дейност като кмет е свързана с работа в полза на хората!“, подчерта още Георги Мараджиев.

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

Валери-Жаблянов
ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Одобрявате ли Община Пловдив да тегли нов заем за завършването на Колежа?

  • ГЕРБ да дари партийната си субсидия, защото този казус го забърка Бойко Борисов 53%
  • Не, има и други важни спортни обекти в Пловдив за финансиране 23%
  • Да, това е важен спортен обект, който ще издигне футбола в Пловдив на по-високо ниво. 15%
  • Да, но само ако финансира равнопоставено както Ботев Пд, така и Локомотив Пловдив. 9%

Начална дата: 26.01.2023 @ 19:37 | Крайна дата: 09.02.2023 @ 19:37

Зареждане ... Зареждане ...