Новини от Пловдив » Важно » Световен рекорд: Димчо от Първомай свали 156 кг с ядене
Важно Първомай Регион

Световен рекорд: Димчо от Първомай свали 156 кг с ядене

Димчо Тодоров

Може ли от 276 да станеш 120 кг като се храниш редовно? Всичко е възможно, само да имаш късмета да срещнеш Гарабитов, твърди Димчо Тодоров от Първомай – един от най-тежките българи преди 6 години. Той олекна със 156 кг, намали повече от наполовина теглото си, при това без увисване на кожата и йо-йо ефект!!!

А в края на 2016-а година 50-годишният тогава мъж е буквално отписан от традиционната медицина. „След 2 дни няма да те има на този свят!“. Тази тежка диагноза му поставя пловдивска лекарка. Страшните думи карат 276-килограмовият, при ръст 1.70 м, първомаец да потърси алтернативни методи за спасението си. И със стъпка, сядане, стъпка, сядане на 13 декември 2016 г. прекрачва вратата на център „Гарабитов“. Да, със сядане, защото, за да извърви няколко метра до кабинета на своя спасител му трябват 40 минути и сядане на стол, който дъщеря му носи. „Картината беше страшна, Димчо беше ужасно подут, лицето му беше сиво-синкаво“, спомня си посрещналият го Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, който е признат за българския гуру в здравословното отслабване. Създателят на световни и олимпийски рекордьори в спорта от 20 години твори и шампиони по отслабване.

Гарабитов успява да обнадежди Димчо, да го амбицира да се бори за физическото си оцеляване и пълна промяна. Изготвя индивидуална програма за 276-килограмовия мъж, която съдържа периодичен прием на напитката „Дар от Гарабитов“, съчетана с швейцарски натурален палмов сироп, специални леки физически и дихателни упражнения и матрично-ритъмна терапия. И чудото се случва – след 4 месеца Димчо не само, че не е напуснал този свят, но вече е отслабнал с 85 кг, при това с ядене. През януари 2018 г. вече тежи 173 кг, намалил е талията си с половин метър. През януари 2022 г. кантарът показва 160 кг, а през февруари 2023 г. вече е 120 кг.

Димчо Тодоров е истински световен феномен и рекордьор – за 6 години сваля 156 кг /от 276 на 120 кг/ без операции, без лекарства, без диети, като се храни редовно. „Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци“, споделя диетата си първомаецът. „Движа се с лекота, не нося такава огромна тежест като преди, непрекъснато правя разходки, но нямам километраж за изминатото разстояние“, шегува се 55-годишният мъж. Димчо е и диабетик. Методиката на Гарабитов му помага да смъкне и кръвната захар.

Стрес отключва здравословния проблем при Димчо през 2010 г. и го превръща в един от най-дебелите българи. За 15 дни по време на болнично лечение от 130 става 170 кг и след това продължава да качва килограми. Сега, с методиката на Гарабитов, феноменално ги смъква.

Тодоров е поредният шампион в създадената от Иван Гарабитов „дисциплина“ здравословно отслабване, която няма аналог в света – няма йо-йо ефект и кожата не увисва, въпреки огромното количество свалени килограми. Обикновено при драстично отслабване се прави пластична операция за премахване на излишната кожа.

Методиката на Гарабитов въздейства на клетъчно ниво – чрез масаж с немския уред за матрично-ритъмна терапия се „прибира“ и стяга кожата, а напитката „Дар от Гарабитов“ заедно с швейцарския натурален палмов сироп разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, правят по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата, „подмладяват“ клетките. Благодарение на българския патент в здравословното отслабване хиляди българи и чужденци свалиха трайно от 5 до 156 кг, сочи статистиката. /ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...