майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Майката на Иван Владимиров: Това е много добре планирано и обмислено убийство
България Важно

Майката на Иван Владимиров: Това е много добре планирано и обмислено убийство

За мен това е много добре планирано и обмислено убийство. Това каза пред bTV майката на застреляния психолог Иван Владимиров – Слава Иванова. Втора безсънна нощ прекараха близките на жертвата. Задържан е негов 52-годишен съсед, бивш полицай, с когото от години имали спорове от битов характер. Каква е точната причина за стрелбата срещу психолога, все още се уточнява. Майка му обаче е категорична, че не става въпрос за инцидент, а за планирано убийство.

Заради нагласата си и желанието да търси във всяко нещо добро, синът ми не е допускал, че може да се стигне до това. През цялото време се опитваше да разрешим нашите отношения с добро. Предния ден ходих в полицията и депозирах жалба, разказвайки какво се случи. На вратата ми беше мазано, на стъклото на балкона имаше размазано яйце. Беше ми издърпал одеяло, което е стъпкал в калта. Още една дреха беше издърпана, разказа Слава Иванова.

По думите ѝ бившият полицай, който се казва Румен Тонев и е бил уволнен от МВР през 2000 г., отричал, че е извършвал подобни действия и заявявал, че никой не го е видял и следователно нищо не може да бъде доказано.

Иван слезе и му каза – дай да ти дам моя телефон и всеки път, когато нашето пране или някакъв шум ти пречи, обади ми се, с готовност ще откликна. Той каза да не го занимаваме, влезе в апартамента и на другия ден се случи това. За мен това е много прецизно обмислено и подготвено действие, заяви майката на убития Иван Владимиров.

Според нея един от основните проблеми е, че всякакви хора могат да притежават оръжие и да правят с него каквото преценят.

За мен този човек имаше нагласата, че той има права, а всички ние имаме задължения и трябва да се съобразяваме с него. Когато това не стана, той действа според своите разбирания и психика. Ако той нямаше оръжие, това нямаше да се случи“, каза тя.

„Иван е една голяма усмивка. От дете е много позитивен и ведър, с нагласата, че в живота има много трудности и това са предизвикателства, които не го притесняват. Цялата тази нагласа е свързан с един идеализъм, че светът е добър. В конкретната ситуация, отивайки за пореден път да разрешава с добро дребен конфликт, той си плати за това“, завърши майката на Иван Владимиров./ПловдивПрес

Още новини по темата

Братовчедка на Иван Владимиров: Междусъседският спор e от 30 години

Майката на Иван Владимиров: Той бе мой учител и опора! Бях благословена

Психологът Иван Владимиров предсказал убийството си в ефир

Бивш полицай застреля психолога Иван Владимиров в София

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...