Новини от Пловдив » Важно » Медведев предрича разпад на Русия, ако Украйна победи
Важно Войната в Украйна Свят

Медведев предрича разпад на Русия, ако Украйна победи

Дмитрий Медведев

Бившият президент Дмитрий Медведев предрича разпад на Русия, ако Киев победи. Той отхвърля днес призивите на президента на САЩ Джо Байдън руските войски да се изтеглят от Украйна, съобщава ДПА.

„Ако Русия сложи край на специалната военна операция без победа, тогава Русия ще престане да съществува, ще бъде разпокъсана на части“, пише Медведев в „Телеграм“. „Ако САЩ престанат да доставят оръжия на режима в Киев, тогава войната ще свърши“, коментира още експрезидентът и по този начин намеква, че тогава Русия ще победи.

С характерния си оскърбителен тон Медведев критикува също и Байдън за вчерашното му обръщение, което отправи към руския народ от Варшава пред поляци.

„Кой е, така или иначе, този странен дядо, който говори с празен поглед от Полша? Защо апелира към народа на друга страна във време, когато си има достатъчно собствени проблеми“,пита бившият руски президент.

Медведев обвинява в мегаломания САЩ, които предизвикали много войни по целия свят. Също так казва, че Байдън е грохнал. „На ръба на световен конфликт сме“, добавя Дмитрий Медведев и заплашва с използване на ядрени оръжия.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...