майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Гъмжи от работници на Колежа, монтират седалките през уикенда СНИМКИ
Важно Градът Кадър на деня Общество Пловдив Спорт Спорт Важно

Гъмжи от работници на Колежа, монтират седалките през уикенда СНИМКИ

Стадион "Христо Ботев"

Над 200 работници строят ударно Колежа. Монтират се лампи и части на козирката, подготвят се секторите за поставяне на седалките. „Строежът изглежда доста мащабен и може би ще сме първата община в България, построила не един, а два стадиона – с държавно и общинско финансиране. Мисля, че дори държавата не е построила стадион в последните 33-34 години“. Това заяви зам.-кметът Георги Титюков по време на огледа.

Георги Титюков

Общинска комисия от 17 души инспектира днес стадион „Христо Ботев“. Комисията е създадена по заповед на кмета Здравко Димитров и има за цел да установи дали има дефектни участъци от съоръжението.

В комисията имаше външни експерти, както и представители на строителя, инвеститора, авторски и строителен надзор и членове на Сдружение ПФК Ботев.

Представителите на КАБ, КИИП и КСБ продължават и в момента огледа, съобщи Титюков. Той е оптимист, че стадион „Христо Ботев“ ще бъде завършен навреме и в края на април на него ще играят „Ботев“ и „Левски“.

Ръководителят на обекта Асен Кехайов увери, че всички забележки на експертите за пропуски в качеството ще бъдат взети под внимание и пропуските ще бъдат отстранени.

През уикенда ще бъде направена ударна акция за монтаж на голяма част от седалките. Общо над 18 000 седалки трябва да бъдат монтирани до средата на април, когато най-модерният стадион в България трябва да получи акт 16, за да може „канарчетата“ да посрещнат гостите от „Левски“./ПловдивПрес

„Извършената проверка показа, че на стадион „Христо Ботев“ има много техника и работници, видимо се бърза. Тази инерция трябва да се използва. Остава още малко време, за синхронизация между комисията и издаване на необходимите документи. До момента изисканите документи са с огромен обем, а някои от тях пристигат едва днес. Изисква се още малко търпение. Техническите лица към комисията ще се произнесат дали са констатирани нередности. Видимо такива няма, освен дребни забележки“, написа във Фейсбук общинският съветник Слави Георгиев./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...