A1_5G_Ultra_KVs_Ookla_A1_5G_Ultra
Новини от Пловдив » Ботев » Зайцев: Неделев е най-креативният играч в лигата, ще липсва на дербито
БГ Футбол Ботев Спорт Спорт Важно

Зайцев: Неделев е най-креативният играч в лигата, ще липсва на дербито

Легендата на Ботев Пловдив – Тодор Зайцев заяви, че в сблъсъците с Локомотив никога не е ясно какво ще се случи и моментната форма на двата тима е сходна. „В дербитата никога не може да кажеш какво ще се случи. Това е доказано. И двата отбора са в колеблива форма и абсолютно нищо не се знае. Все пак пред собствена публика Ботев  има малко или много предимство. Домакински мач е и това може да се окаже ключово в тази среща, феновете са непрестанно зад отбора и това е радващо“, сподели той пред „Мач Телеграф“.

„В такива дербита моментната форма няма значение. Според мен двата тима футболно са на горе-долу едно ниво. Мисля, че ще стане хубав двубой. Очаквам да е интересно, както винаги и дано да паднат попадения. Надявам се силно да се получи един истински празник. Несъмнено липсата на Тодор Неделев ще се усети.

Въпреки че някои хора споделят мнение, че може и без него… Ще липсва! Няма как да не липсва, защото той вероятно е най-креативният футболист в Първа лига. Като стил и качества няма друг на неговото ниво в България. Той в такъв двубой може да взриви трибуните само с едно докосване в ключов момент и да реши мача. Не се е случвало само веднъж“, продължи той.

„Една победа в това дерби вероятно ще доведе до нужното спокойствие в редиците на Ботев. Ще бъде горещ мач и се надявам на терена да видим много футболни достойнства. Нека, който е по-добър да победи“, завърши Зайцев.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Планирате ли зимна ваканция със ски и СПА?

Покажи резултатите

Начална дата: 29.11.2023 @ 15:37 | Крайна дата: 13.12.2023 @ 15:37

Зареждане ... Зареждане ...