майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Бизнес » Храни и напитки » 10 отлични оценки на първия предварителен приемен изпит по математика в УХТ
Важно Образование Пловдив Пловдив Важно Храни и напитки

10 отлични оценки на първия предварителен приемен изпит по математика в УХТ

Университет по хранителни технологии - Пловдив

Кандидат-студентите, които се явиха днес на първия предварителен приемен изпит по математика в Университета по хранителни технологии, се представиха отлично. От комисията им поставиха общо 10 отлични оценки, от които 3 пълни шестици. По Химия и опазване на околната среда отличнитеоценки са 4.

Всички заявили желание се явиха на изпитите. Точно в 9 ч. тази сутрин започна изпитът по Математика, а от 11 ч. – по Химия и опазване на околната среда. И двата бяха проведени в рамките на 60 минути, в които кандидатите отговориха
по на 25 въпроса. Резултатите бяха обявени веднага след изтичане на времето. Задачите по математика изискваха логическо мислене и съобразяване, а не толкова тежки изчисления, коментираха изпитващите.

Следващите кандидатстудентски изпити ще се проведат след Държавните зрелостни изпити в училищата. Вторият предварителен е на 3 юни 2023 г., заявления за явяване се подават от 30 май до 2 юни. Редовният изпит е на 1 юли 2023 г., документи за кандидатстване се подават от 13 до 30 юни 2023 г. на място в университета, в оторизираните бюра в страната или online.

Първото класиране ще бъде обявено на 4 юли 2023 г. Всички успешно положили предварителните изпити в УХТ трябва да подадат своите документи и да посочат желаните специалности, за които искат да бъдат класирани в сроковете на кандидатстване, припомниха от ректората.

Още информация за реда и условията на приема в УХТ – ТУК!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...