майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » В Стамболийски откриват Общински информационен център
Важно Регион Стамболийски

В Стамболийски откриват Общински информационен център

На 22-ри март от 18.00 часа в град Стамболийски откриват Общински информационен център. Той е изграден изцяло с усилията на ОП БКС и Васил Шабанов.

В него са обособени две зали – конферентна с около 20 места за провеждането на различни форуми като пресконференции, срещи с граждани или презентации и голяма зала с над 60 места за представяния на книги, изложби, а също семинари, обучения или други събития с лектори. И двете зали ще разполагат с модерна озвучителна и видео техника.

За откриването на центъра специално ще бъдат представени книгата „Стефан Данаилов. Игра на живот“ на журналиста Георги Тошев, която е в чест на 80-годишнината от рождението на легендарния български актьор и новият документален филм „Ламбо от София“, който показва неизлъчвани кадри с Мастъра и разказите на негови съученици и състуденти. Стефан Данаилов е най-сниманият български актьор с 150 роли в киното, рекорд, с който малцина световни актьори могат да се похвалят. Той е и сред най-обичаните наши актьори и преподаватели.

Новият филм на сценариста Георги Тошев, режисьора Ема Константинова и оператора Борис Пинтев се фокусрира върху малко известни факти от живота на един от най-известните българи. „Ламбо от София“ показва местата на Стефан Данаилов в родния му град, среща ни с негови съученици от началното училище и състуденти от Театралната академия като Стефан Мавродиев и Йосиф Сърчаджиев, колеги и партньори като Цветана Манева и Елена Райнова.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...