майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Градът » Продължават събитията от успешния втори сезон на Start-up Academy в ПУ „Паисий Хилендарски“
Градът Образование Пловдив

Продължават събитията от успешния втори сезон на Start-up Academy в ПУ „Паисий Хилендарски“

Пловдивският университет "Паисий Хилендарски"
Пловдивският университет "Паисий Хилендарски"

Две събития от планирания цикъл лекции на успешни предприемачи на платформата Start-up Academy – Сезон 2 ще се проведат тази седмица. Това съобщиха от Офиса за технологичен трансфер на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Във вторник, 21 март, от 17:30 часа в 7-а аудитория в Ректората на висшето училище е организира лекция на тема: „Лидер в презентирането – мисия възможна“, с гост-лектор Християн Стоилков. Като специалист в областта на презентирането той ще разкрие тайната, как всеки може да се превърне в лидер в презентирането. Стоилков ще сподели още кои са необходимите стъпки към създаването на впечатляващи презентации, както и ще представи пред аудиторията различни техники, които работят безотказно. Присъстващите на лекцията ще имат възможност да се запознаят и с първата му книга – ,,Лидер в презентациите“, която е истински наръчник в областта.

Християн Стоилков е един от топ специалистите в областта на презентирането в България и основател на Presentation Leader – компания, фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за своите клиенти. Той поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една качествена презентация – планиране, структуриране и представяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, в която обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти. Потребители на неговите услуги са успешни компании от 6 континента.

В четвъртък, 23 март, в 6-а аудитория в Ректората на висшето училище от 16:30 часа лекция ще изнесат мениджърите Йорданка Рабаджийска и Стела Мантарева.

Йорданка Рабаджиева е съосновател и генерален мениджър на компания с над 15 години успешна реализация в производство и дистрибуция на санитарни и медицински продукти както в България, така и в чужбина. Тя е част от оперативното ръководство и в ресора й попадат решения, които засягат: бизнес развитие, управление и развитие на човешкия капитал, координация и реализация на ключови проекти за компанията. Отворена е за подкрепа и развитие на новаторски идеи, ефективни действия и съвременни подходи, които да допринесат за устойчиви решения в бизнеса. Като едно от най-важните си постижения г-жа Рабаджийска определя ниското текучество на кадри във фирмата, която управлява, тъй като „един здрав екип винаги е по-силен и успешен от който и да било човек, работещ самостоятелно“.

Стела Мантарева е опитен маркетинг мениджър със страст към изграждането на брандове и анализатор на социалните мрежи. Тя е винаги в час с последните световни тенденции и иновации в маркетинга, като това й помага да разгърне и реализира потенциала на продукта. Г-жа Мантарева обича да вдъхва живот на нови идеи и се вълнува от всяка възможност да предизвика себе си както лично, така и професионално.

За Start-up Academy

Start-up Academy е платформа към Офиса за технологичен трансфер на ПУ „Паисий Хилендарски“, която цели да подпомага предприемачи при стартиране на техния бизнес проект. След успеха на „Най-добър старт-ъп проект на ПУ“ през 2022 г. организаторите стартират второ издание на конкурса през 2023 г., с което дават възможност на преподаватели, студенти и докторанти от университета да представят своята иновативна идея и да разработят старт-ъп проект, като по този начин получат признание и печелят от своите разработки. Програмата на форума включва разнообразни мероприятия, насочени към възможностите за създаване на предприемаческа култура и умения сред студенти и преподаватели.

Планираните събития на Сезон 2 на Start-up Academy в ПУ „Паисий Хилендарски“ ще продължат до 5 ноември 2023 г. Конкурсът се провежда под патронажа на Ректора на висшето училище проф. д-р Румен Младенов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...