майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Политика » Владимир Маринов, „Левицата!“: Необходим е скоростен Околовръстен път! Заемам се с тази задача
Важно Избори 2023 Куклен Политика Посоки Регион Родопи Транспорт

Владимир Маринов, „Левицата!“: Необходим е скоростен Околовръстен път! Заемам се с тази задача

Владимир Маринов,

Кандидат за народен представител на ПП АБВ от Коалиция „Левицата!“ в 17 МИР – Пловдив

 Ще работя за ускорени процедури по проектиране, отчуждаване и построяване на нов, цялостен Околовръстен път на Пловдив

 „Колко години жителите и преминаващите през Пловдивска област трябва да търпят задръстванията по Околовръстния път? Празни обещания дадоха много, а  едни заровиха милиони в ремонта на нещо, което сега предстои да бъде затрито, защото на втория по големина град в България му е необходим скоростен, еднопосочен път, като Асеновградско шосе. Само така ще бъдат предотвратени пътно-транспортни произшествия и спасени десетки човешки животи. Майстори сме на това да наливаме от пусто в празно. После обясняваме как няма пари. Точно затова никой не вярва на политиците, а политиката се превърна в мръсна дума. В 49 Народно събрание ще работя за ускорени процедури по проектиране, отчуждаване и построяване на нов, цялостен Околовръстен път на Пловдив.“ Това коментира кандидатът за народен представител от КП „Левицата“ и водач на листата в 17 МИР Пловдив област Владимир Маринов.

Той очерта и друг инфраструктурен проблем на Пловдив – основният ремонт на една от изходните артерии на града – “Рогошко шосе”.

 Необходим е незабавен ремонт на 3,5 км отсечка в найкратки сроковетъй като обявената от община Пловдив обществена поръчка, със срок на изпълнение от 530 дни е неприемливаОбещавам да направя всичко възможноза да може ремонтът да стартира веднага и да се извърши за максимално кратко време“, каза Маринов.

 България е най-бедната държава в Европа с най-бедните региони. Затова на страната й трябва икономически растеж и некорумпирани политици. За да се върне доверието на хората и усещането им за справедливост, политиците трябва да имат лична отговорност към хората и поетите ангажименти, смята Маринов.

 Солидарност, справедливост и мир са основните компоненти на коалиция „Левицата“. По думите на Владимир Маринов в центъра на събитията за тях е социалната държава, базирана на развита икономика. Един от пътищата за решаването на проблема е здравите политически сили да се обърнат към българското село, защото във всички национални катастрофи това е „изтегляло“ държавата.

Коалиция „Левицата“ е с номер 14 в интегралната бюлетина за изборите на 2 април. Преференция 101.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...