майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Радомир Чолаков, ГЕРБ: Да спрем свободното падане на държавата!
Важно Градът Избори 2023 Мнения Пловдив Политика

Радомир Чолаков, ГЕРБ: Да спрем свободното падане на държавата!

„Първо трябва да съставим работещ парламент, който да произведе стабилно правителство и да започнат да се преодоляват инфлацията и всички кризи” – така отговори на въпрос на пловдивчани за високите цени в България кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Радомир Чолаков. Вторият в листата за Пловдив-град заяви, че темите, свързани с инфлацията и покупателната способност, са сред най-коментираните във всекидневните му срещи с граждани.

„Инфлацията беше отговорност на правителството на „промяната”, а то я изтърва и сега си търсят оправдания. Две години се наиграха и всичко спря. Когато се учиш на управление в Министерски съвет, е опасно за държавата” – заяви председателят на Правната комисия в 48-то Народно събрание.

„Преди две години бе ударена спирачката на държавата и сега трябва да спрем свободното й падане. Инвестиции, еврофондове, цялата икономика трябва да се раздвижи, за да се раздвижат и доходите на хората. От ГЕРБ сме доказали, че можем да вадим страната от кризите”, подчерта Радомир Чолаков.

Той каза още, че в края на пълен мандат на управление с участието на ГЕРБ-СДС, средна пенсия в страната ще достигне 1200 лв, минимална заплата – 1500 лв, средна заплата -3000 лв.

„Гласувайте ни доверие отново и на четвъртата година, това ще са числата. На 2-ри април гласувайте с номер 2 в бюлетината за отговорно правителство, което да се справи с инфлацията, цените, доходите”, призова вторият в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив Радомир Чолаков.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...