майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Манол Генов в Първомай и Куклен: БСП ще работи за сигурност на доходите и да няма съкращения
Важно Избори 2023 Куклен Мнения Политика Първомай Регион

Манол Генов в Първомай и Куклен: БСП ще работи за сигурност на доходите и да няма съкращения

Да имаме сигурност на доходите и с тях да успяваме да покриваме най-важните си житейски нужди – храна, лекарства, деца и сметки, да имаме работа, без страх от съкращения и безработица, за това настояваха при срещите ни хората от общините Куклен и Първомай, каза водачът на листата на „БСП за България“, Манол Генов след предизборни срещи на място.

Заедно с него в разговорите по платформата на социалистите взеха активно участие и кандидатите за народни представители от листата на 17 МИР, Пловдив област, Мария Мустакова, Георги Маринчешки, Калин Калапанков, Манол Манолов.

„Това са изключително важни приоритети, които логично имат място в нашата платформа. Защита на местното производство, особено фермерство и малкия бизнес, работа и данъчни облекчения за младите хора до 26 годишна възраст, както и сериозни подпомагания за млади семейства с деца, каза Манол Генов на срещите. В сектора за регионалната политика ние настояваме да има специално отношение към всеки регион в зависимост от това каква икономика има там и какво има нужда да се инвестира. Общините в Тракийското поле имат изключителен потенциал за зеленчукопроизводство, овощарство и зърнопроизводство, но за целта са нужни техника и работна ръка, добра транспортна инфраструктура и коректни борси за стоката им, каза още той. Заедно с това е важно индустриалните зони да се развиват, защото там е потенциалът за работа на по-младите, но те трябва да имат и осигурени транспортни връзки, което е също акцент в нашата програма, заключи още той.

По всички тези за инфлация, обедняване и начини държавата да се справи с това активни позиции и ангажименти изразиха и останалите кандидати за народни представители от 17 МИР на „БСП за България“.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...