майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » България » Политика » С родопски чанове и гайда срещнаха Вежди Рашидов в село Лилково
Важно Избори 2023 Политика Регион Родопи

С родопски чанове и гайда срещнаха Вежди Рашидов в село Лилково

„Ти си народен човек, обичаме те и ти вярваме, както вярваме и на Борисов. Той дойде, видя срутения път от разклона за Бойково и ни направи нов. Горди сме, да те посрещнем и вярваме, че ще ни помогнеш да поправим вековния каменен храм в селото“. Така посрещнаха десетки жители на село Лилково, разположено над 1400 метра височина, Вежди Ращидов – водач на листата на ГЕРБ – СДС в област Пловдив. Той бе придружен от областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова.

Хората споделиха, че само от ГЕРБ са взели присърце проблемния път за селото и с помощта на Бойко Борисов ремонтът му е вече е факт.

„Не сме пропуснали нито една община, бяхме и в селата, и в градовете, за да се срещнем с хората очи в очи и да се убедим, че навсякъде има нужда от помощ, защото две години бяхме в безвремие“, каза пред хората Мараджиев.

„ Ние искаме, знаем и можем да управляваме, политиката не е пагон, да го разнасяш на раменете си. Да управляваш значи да носиш отговорност за човешките съдби, за цялата държава. За това искаме вашето доверие, за да управляваме отново и да спасим България от безвремието на „Промяната“, каза  още Рашидов.

По време на срещата жителите на Лилково помолиха Вежди Рашидов да помогне за съхраняването на уникалните стенописи в храма „Свети Архангел Михаил“, граден през 1859 година, както и да бъде ремонтиран покривът на светата обител.

„Като министър направих възможно да бъдат реставрирани много храмове и се гордея с това, искам да помогна и на вас и ще го направя!“, даде им дума водачът на листата на ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...