майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Политика » Стефан Янев пред 500 пловдивчани: Да върнем доверието на българските граждани в държавата
Важно Избори 2023 Пловдив Пловдив Важно Политика

Стефан Янев пред 500 пловдивчани: Да върнем доверието на българските граждани в държавата

Георги Търновалийски: С №15 предлагаме политика на диалога за изход от кризата

„Освен честността на изборния процес, наша основна задача е да върнем доверието на българските граждани във функционирането на политическата система, демокрацията и държавата“. Това каза лидерът на ПП „Български възход“ и водач на листата Стефан Янев на среща с близо 500 пловдивчани днес в зала „България“ на Международния панаир в Пловдив.

Според него политическите партии обикновено търсят гражданите, когато имат нужда да получат техния вот, но не се стремят да изграждат трайни мостове на доверие.

„Липсва ни доверието между нас самите, между гражданите и политическите партии. Нашата амбиция е да изградим мостовете на доверие, да си кажем, че ние заедно можем повече, България може повече, нашите градове и села могат повече. Да не забравяме че България има хилядолетна история, своите възходи и падения и само чрез изградено доверие и осъзнато обединение, ще върнем България по пътя на възхода. Време е да намерим вярната посока, тази към успеха, за да оставим подредена и работеща държава на нашите деца и внуци“, призова Стефан Янев. В тази връзка той отбеляза, че логото на кампанията на партията „С разум за България“ не е случайно, а израз на стремеж към полезни и мъдри решения.

„С №15 предлагаме отговорно политическо поведение и политика на диалога в търсенето на изход от кризата“, изтъкна пред пълната зала вторият в пловдивската листа Георги Търновалийски.

В предизборната срещата се включиха и останалите кандидати за народни представители в Пловдив с №15. Техният общ призив към пловдивчани беше да се гласува активно на 2 април, за да се върне България на пътя на развитието.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...