Новини от Пловдив » Локо » Зико подхвана и седалките на Лаута (СНИМКИ)
БГ Футбол Локо Пловдив Пловдив Важно Спорт Спорт Важно

Зико подхвана и седалките на Лаута (СНИМКИ)

Кметът на Пловдив Здравко Димитров-Зико продължава с обиколките по стадионите. След като вчера инспектира строежа на Колежа, днес пристигна на стадион “Локомотив”, за да провери с какви темпове върви строителството на новото съоръжение на “смърфовете”.

Той отдели и специално внимание на седалките, които съвсем скоро ще бъдат монтирани на “Южната” трибуна на Лаута. Зико взе една от седалките и обстойно я разгледа.

В неделя кметът на Пловдив посети “Колежа”, където пък се включи в пренасянето на седалките на сектор “А”.

Междувременно на “Лаута” продължава да се работи в бързи темпове, като вече по-голямата част от козирката е поставена на “Южната” трибуна. Там се сглобява скелето в най-лявата част, след което ще се довърши и козирката на цялата трибуна.
Веднага след това ще се пристъпи и към поставянето на седалките, като се очаква до май месец да бъдат завършени всички СМР-та след което да се подготвят документите за въвеждане на трибуната в експлоатация.

Кметът изказа задоволството си от просторните помещения, предвидени за съблекални, пресцентър и административни стаи, добиващи все по-завършен вид, а Костадин Язов го запозна и с предстоящите дейности по трибуна „Спорт клуб“.
Там вече има бетонен фундамент, а тези дни се поставя и обратния насип. Предстои прокарването на водопровод и канализация под трибуната, а строителството на наземната част ще започне веднага след приключване на строителните дейности по южната трибуна.
Костадин Язов увери кмета, че според разчетите на изпълнителите, това ще се случи до края на май.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...