майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » Политика » Избори 2023 » Манол Генов: Вандалски акт унищожи предизборната шатра на БСП на площада в Асеновград
Асеновград Важно Избори 2023 Политика Регион

Манол Генов: Вандалски акт унищожи предизборната шатра на БСП на площада в Асеновград

Предизборната кампания е на финалната права, поради което привърженици и противници на политически партии използват всякакви средства за влияние върху предстоящия вот. „Ние, активът на БСП- Асеновград, както и всички кандидати за народни представители от листата на „БСП за България“ 17 МИР, Пловдивска област остро реагираме срещу недопустим вандализъм от нощта срещу понеделник, 27 март. Неизвестни до момента лица са унищожили конструкцията на предизборната шатра на социалистите, разположена на централния площад „Акад. Н. Хайтов“ след изрично уведомяване на Общината.“  Това се казва в официална позиция, разпространена от водача на листата Манол Генов. В същото време по този повод председателят на БСП- Асеновград, д-р Емил Караиванов подаде официална жалба заради инцидента до полиция и прокуратура.

„За съжаление, почти нищожен е вариантът конструкцията на предизборната шатра на БСП да се е самоувредила, след като на място е видимо, че със сила са изтръгнати анкерните болтове, с които тя е заземена стабилно. Какъв е бил мотивът, дали откровен вандализъм или умишлено увреждане с цел имиджово компрометиране, силно се надяваме експедитивно разследване да установи това. Не е прецедент предизборна  кампания на БСП в Асеновград да става жертва на вандализъм, асеновграчани още помнят безпрецедентното заливане с боя на билбордите на наш кандидат за втори  кметски мандат“, казва още Манол Генов. „Помним и взломяването на общинския предизборен клуб, но нито един от тези пошли прийоми на противопоставяне няма да омаловажи нашата кампания и нашите послания в нея“, допълни д-р Караиванов.

Социалистите се надяват разследването да е експедитивно и да се открият следи от видеонаблюдение в района на централния площад в Асеновград, така че вандализмът да бъде разкрит и наказан. Междувременно кампанията на листата на 17 МИР навлезе в най-активната си фаза в последната седмица със силни послания на кандидатите с предизборен клип на лицата от нея, на чийто финал е призивът за подкрепа на „БСП за България под №1 в интегралната бюлетина на 2 април и активно участие на избирателите този ден.

 

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...