майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Пореден футболен резил, този път от Унгария – 3:0!
Важно Спорт

Пореден футболен резил, този път от Унгария – 3:0!

March 27, 2023, Будапеща : Унгария - България /Европейски квалификации/ на Стадион „Пушкаш Арена“, Monday (Photo by Антон Узунов/Стартфото Anton Uzunov/startphoto.bg 2023)

Българският национален отбор преживя поредната си кошмарна вечер в квалификация за голям футболен форум. Новата концепция за развитие на държавния ни тим претърпя тотален крах. Селекцията на Младен Кръстаич инкасира втора поредна загуба в борбата си за Евро 2024, след като стана за смях срещу Унгария. „Лъвовете“ бяха отнесени с 3:0 , като по-тъжното от цифровия резултат, единствено бе тоталният хаос, царящ в селекцията на уж тактическия иноватор Кръстаич.

Унгария стартира вихрено и реши всичко в своя полза още до почивката. Тогава по веднъж се разписаха Весшчай, Собошлай и Мартин Адам. След паузата хората на Марко Роси леко намалиха оборотите, но това не им попречи да създадат още куп голови ситуации пред Даниел Наумов, който съхрани родната чест, спирайки потенциален срамен разгром.

Освен с контузията на капитана ни Кирил Десподов, България ще бъде запомнена само с един акробатичен удар от воле на Георги Русев.

Така „трикольорите“ са твърдо на последно място в група G и вместо за участие на Европейско, явно ще се борим с Литва за „престижното“ пето място.

/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...