майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Зума: С чалга футбол не се прави. Стенли и Бербо: БФС, оставка!
БГ Футбол Важно Спорт Спорт Важно

Зума: С чалга футбол не се прави. Стенли и Бербо: БФС, оставка!

March 27, 2023, Будапеща : Унгария - България /Европейски квалификации/ на Стадион „Пушкаш Арена“, Monday (Photo by Антон Узунов/Стартфото Anton Uzunov/startphoto.bg 2023)

Изявления за плачевното състояние на българския футбол след резила и срещу Унгария направиха легендата Христо Бонев, някогашният капитан на националите ни Стилиян Петров и претендиращият за президент на БФС Димитър Бербатов.

Христо Бонев-Зума

„Двубоят в Будапеща бе срещу един изключително силен съперник, който може да не стряска като име, но е от сериозна класа. Доказателство са над 50-те хиляди зрители на „Пушкаш Арена“, и то в мач срещу България“, коментира Зума пред NOSTARBET „Повечето от тези, които сега ръководят българския футбол, са били мои възпитаници в националния отбор. Но с построяването на базата в Бояна, с ресторантите и чалга концертите там, футболът ни винаги ще бъде на това и по-лошо ниво“, обобщава Христо Бонев.

Стилиян Петров

Във фейсбук профила си пък бившият капитан на националите Стилиян Петров призова БФС да се извини публично за некомпетентното и порочно управление. „Многократно съм приканвал българската общност да подкрепи промяната във федерацията. Сега смятам, че срамът и липсата на надежда за бъдещето на българския футбол трябва да накарат тези, които, както с позициите си, така и с действията си, носят отговорност за този последователен провал – да поемат отговорност за изгнанието в което вкараха любимата игра. Г-н Михайлов, чакаме да се извините публично на всички нас, милеещи за българския футбол, за некомпетентното и порочно управление“, приключва Стенли дългия си пост.

Димитър Бербатов
Димитър Бербатов

Основният съперник на Борислав Михайлов за президентското място в БФС Димитър Бербатов също поиска оставка на цялото ръководство на Футболния ни съюз, пише Спортал. „Резултатите са красноречиви и човек трябва да си каже, че ще отстъпи. Длъжни сме да подсетим, че е дошло време за такава оставка“, казва Бербатов пред спортния сайт. „Искаме оставката на ръководството на българския футболен съюз, а не на един човек. Ясно, че има хора, които имат качества, но ръководните фактори е видно, че взимат грешните решения. Всеки трябва да понесе вината си – едни повече, други по-малко“, заявява още Бербо.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...