майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Какалов попиля от критики Младен Кръстаич
БГ Футбол Важно Мнения Спорт Спорт Важно

Какалов попиля от критики Младен Кръстаич

Георги Какалов
Георги Какалов, когато беше страшилище за противниците на Ботев.

Бившият нападател на Ботев Пловдив Георги Какалов попиля от критики треньора на футболните ни национали Младен Кръстаич. Гневът си след загубата ни с 0:3 в Унгария Какалов изля в коментар пред Nostrabet

„Това, което прави Кръстаич, е подигравка с националния отбор на България. Той казва, че подмладява отбора, но сега ли се прави подмладяване, когато започнаха европейските квалификации? За подмладяване има нужното време, преди да започнат най-важните мачове. Но за какво подмаладяване говори той, щом в състава е 34-годишният Спас Делев. Отделно 90 процента от играчите, които Кръстаич повика, не играят в своите клубове“, споделя Какалов.

„Вземете, например, Никола Илиев, който има качества, но още е в младежите на Интер. Валентин Антов, да не би да играе редовно в Монца. Ами атаката. Кирил Десподов и Спас Делев не са чисти нападатели, а играят заедно напред в националния. Така на практика България играе без нападатели. Чух Кръстаич да казва, че това са най-добрите играчи, които е поканил. Пълна заблуда. Най-добрите ни футболисти не бяха поканени. Ние имаме такива с опит, някои от тях играха в предните контроли при Кръстаич и тогава имаше резултати. Ако ги беше поканил и сега, нямаше да загубим от Черна Гора. Да не изреждам имена, всички ги знаят“, допълва провдивчанинът.

„Чест прави на Унгария, че ни пожали и не тръгна да ни унижава след почивката. Затова унгарците заслужават уважение. Но вижте какви бяха техните играчи – живи и пъргави. Всичко е до подбор, до селекция. А при нас е обратното. Направихме футбола масов спорт и въведохме такси за подрастващите. Така унищожаваме много таланти, на които родителите не могат да плащат такси, защото гледат преди всичко да имат пари за храна и оцеляване. Няма ли цялостна промяна в управлението на футбола и школите, и то в най-ранна възраст в школите, за да станат и по-отговорни треньорите, не е реално да говорим и за подмладяване на националния тим“, смята още Георги.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България
Краси

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Ще има ли правителство, или отиваме на нови парламентарни избори наесен?

  • Не, няма да има редовен кабинет 51%
  • Да, ГЕРБ-СДС ще успее да излъчи кабинет с участието на ПП-ДБ и ДПС 21%
  • Не ме интересува, и сега има правителство, което се справя 15%
  • Ще има редовен кабинет с втория мандат на ПП-ДБ, а ГЕРБ ще го подкрепи 13%

Начална дата: 03.04.2023 @ 19:35 | Крайна дата: 03.05.2023 @ 20:32

Зареждане ... Зареждане ...