Новини от Пловдив » България » България » Политика » Пепа Деведжиева: Стига експерименти и леви политики, подкрепете истинската десница – партия КОД!
Важно Избори 2023 Мнения Политика

Пепа Деведжиева: Стига експерименти и леви политики, подкрепете истинската десница – партия КОД!

На прага на петите поред избори за 2 години бих искала да апелирам този път хората добре да помислят – и не само в деня за размисъл, да си дадат повече време. И после да отидат да гласуват, да не разчитат, че някой друг ще свърши тяхната работа, защото от нас зависи кой ще ни управлява.

Наслушахме се на празни приказки и обещания за раздаване на помощи и вдигане на доходите. Това няма как да се случи – заплати не се вдигат по партийна повеля, а и възможностите на бюджета не са безкрайни. Не искаме да живеем във финансово нестабилна държава, нали?

Затова призовавам хората този път да гласуват за една истинска дясна партия, каквато е КОД. Само дясно управление може да създаде правила и да насърчи конкуренцията, а когато на частния бизнес не му се пречи, той ще обновява технологиите, които ползва, и ще назначава все повече и повече хора, които ще задържа с добри заплати. Само конкуренцията на пазара може да доведе до падане на цените, приказките за таван на надценките са чист популизъм, при това този тип мерки са на практика неизпълними.

За последните 2 години минахме през много експерименти и леви политики, чиито последствия тепърва ще плащаме всички. Затова подкрепете истинската десница на 2 април. Партия КОД е с №11 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...