Новини от Пловдив » България » България » Политика » Избори 2023 » Стефан Янев: Докоснете сърцата и гласувайте за бъдещето на децата си
Важно Избори 2023 Пловдив Политика

Стефан Янев: Докоснете сърцата и гласувайте за бъдещето на децата си

Партия „Български възход“ работи за:

  • Разум, диалог, развитие и достойно настояще и бъдеще за българите
  • Правила, контрол, инвестиции, развитие на бизнеса, силна социална държава

„Български възход“ закри официално своята предизборна кампания в Пловдив на площад „Съединение“ с флашмоб и концерт. Водачът на листата за 16 МИР – Пловдив и лидер на партията Стефан Янев подчерта диалога като основна посока на кампанията:

„Направихме предизборна кампания, при която акцентирахме върху диалога, върху необходимостта от съгласие, както между политическите сили, така и между българите като цяло – да вървим по пътя на развитието, за да има България, която дава достойно настояще и бъдеще на своите синове и дъшери“, каза Стефан Янев.

Водачът на пловдивската листа заяви, че „Български възход“ ще продължи да отстоява в парламента идеите и принципите, които винаги са отстоявали. „Принципите на необходимото взаимодействие между политическите сили, принципите на морала, принципите на разумния диалог и начините по които трябва да се отнасяме към собственото си бъдеще и бъдещето на нашите деца и внуци“, подчерта Янев.

„В икономическата и в социалната сфера нашата програма сочи пътя на развитието най-напред на основата, която дава държавата, на правилата, които не само трябва да ги има, но и трябва да се спазват и контролират. Правилата, които ще дадат възможност за по-добра инвестиционна политика, ще доведат до развитие на бизнеса, за да може, благодарение на работата на българската икономика, на българския бизнес, да има достатъчно възможност да се провеждат смислени социални програми. България е социална държава и ще остане такава“, смята Стефан Янев.

Той призова българските избиратели за разум. „Нека хората да докоснат сърцата си, душата си и да гласуват за бъдещето на страната и на децата си, за да може всеки един български гражданин, независимо дали живее в България или чужбина, с гордост да се нарече българин“, каза водачът на 16 МИР – Пловдив.

Вторият в листата на „Български възход“ в Пловдив Георги Търновалийски също призова хората към активност и да упражнят правото си на глас. „Нека не оставяме другите да решават вместо нас“ – апелира Търновалийски. Той е уверен в мъдростта на избирателите и в разума на политиците, които са призвани да мислят за благото на хората. „Политическите сили трябва да проявим воля и да започнем разумен диалог за излизане от кризите“, подчертава финансистът в листата. Според него ценностите, които могат да обединят партиите, са сигурност, справедливост и благоденствие. „Те са в основата на нашето разбиране за български национален интерес“, подчерта Георги Търновалийски.

Кампанията на „Български възход“ в Пловдив бе ефектно закрита от младежки флашмоб, който изписа номера на бюлетината на партията – 15, а за доброто настроение на присъстващите се погрижиха НОТЕ Квартет, Женски народен хор „Плетеница“ и цигуларят Стилян Дерменджиев.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...