Новини от Пловдив » Градът » Броени дни остават до Великденски Базар „Капана“ 2023
Градът Култура Пловдив

Броени дни остават до Великденски Базар „Капана“ 2023

Броени дни остават до Великденски Базар „Капана“ 2023. Той ще се проведе от 7 до 17 април на мостовото съоръжение на ул. „Гладстон“. След изборите се събираме в Пловдив за Цветница и Великден. Искаме да ви запознаем с лицата на Базар „Капана“, които за това издание са над 90 и са подготвили много интересни неща за всеки от вас. Верни на традициите и благодарение на учениците с професия танцьор от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“, на втория ден от събитието 8 април на сцената на Базар „Капана“ ще видите на живо ритуала „Лазарки“ и изпълнения на ансамбъл „Марица“, съобщавата организаторите от Капана Фест ЕООД.

Пълната програма на сцената може да бъде видяна във facebook страницата на събитието.

Планувайте си дълга пролетна почивка, защото ще сме заедно цели 11 дни и отново ще се съберем в Пловдив, за да посрещнем празниците. Ще има хубава музика на живо, много вкусна храна и напитки от нашата „Вкусна Спирка“. Осемметровата синя каравана ще е на ваше разположение и ще представи тематично стрийт фууд меню.

В неделя на 16.04 специално за най – малките посетители ще се появят Великденският заек и неговите приятели. Посетителите ще имат възможност да се насладят на страхотни коктейли от бар „Капана“, който ще е разположен точно до сцената.

Ще има био и натурални шоколад, кафе, хляб и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове, както и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци.

Ще бъдат представени над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...