Новини от Пловдив » Градът » Търсят превозвачи от Пловдив до София, Смолян, Хасково и по още 16 линии
Градът Общество Пловдив

Търсят превозвачи от Пловдив до София, Смолян, Хасково и по още 16 линии

Галина ГЕОРГИЕВА

За 19 линии Община Пловдив обяви обществена поръчка за избор на превозвачи на пътници. Прогнозната стойност е 981 270,83 лв. без ДДС. Оферти се приемат до 3 май.

Първият маршрут е от Пловдив до София,като изискванията са за 10 автобуса, в това число 4 оборудвани за трудноподвижни хора.

Пет пък трябва да бъдат рейсовете по направление Пловдив-Смолян, като два са оборудвани за трудноподвижни хора.

По линията Пловдив-Братя Даскалови са необходими два автобуса.

Изискването по маршрут Пловдив-Кърджали е за общо 6 рейса.

По три автобуса трябва да имат превозвачите, които ще спечелят поръчките по линиите от Пловдив до Сливен, Хасково, Пазарджик и Стара Загора.

Останалите маршрути са до Благоевград, Пещера, Плевен, Варна, Велинград, Рудозем, Панагюрище, Китен, Велико Търново, Ахтопол и  Казанлък.

Автобусите, с които ще се изпълняват маршрутните разписания трябва да притежават категория екологичност на двигателите минимум екологична категория „ЕВРО – 5“. Транспортните средства да са технически изправни, което се удостоверява периодично от техническо лице. Изпълнителят следва да гарантира комфорт и висока култура на обслужване. Недопустими са едностранни промени в организацията на превозите. Превозните средства следва да са с климатик или климатроник, изправна уредба за отопление и вентилация и озвучителна инсталация, са част от изискванията към участниците в обществената поръчка.

Договорите ще бъдат сключени за срок от 5 години./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...