Новини от Пловдив » Градът » Добри хора сториха голямо добро на Стефчо Автографа
Градът Истории Пловдив Пловдив Важно Случка на деня

Добри хора сториха голямо добро на Стефчо Автографа

Добри хора помогнаха на нй-популярния чешит на Пловдив Стефчо Автографа да си върне порфейла, който загубил тези дни. В него имало около 150 лева и карта за градски транспорт, разказа във ФБ запознат с историята. Портфейлът е бил намелен от студенти, които нито за миг не са си помислили да го задигнат и са го върнали на събирача на автографи.

Стефчо Автографа е рекордьор за Гинес по събиране на автографи в България той може да се похвали с много подписи включително и на много известни личности. Стефчо дебне известните хора из цяла България не само в родния Пловдив и винаги има предварителна информация коя известна личност, кога и къде ще пристигне в България.

Ето и цялата публикация във фейсбук:

Моята доза неделен позитивизъм: Син на полицай и двама негови състуденти намират портфейл на улицата. В едва започналия неделен ден студентите се отправят към полицейското управление, за да предадат портфейла и съдържанието му – почти 150 лева и карта за градски транспорт.

Единодушни са – човекът, който ги е загубил, сигурно разчита на тези пари. Пък и в мащабите на студентския бюджет сумата изглежда даже голяма. А нито името върху картата за транспорт, нито човекът на снимката, са им познати – Стефан Иванов.

Надявам се да са доволни от постъпката си, показала изключително възпитание и висока степен на отговорност. Сигурно биха били още по-доволни, ако знаеха, че собственикът на портфейла, носещ прозаичната фамилия Иванов, е известен на мнозина с прозвището „Стефчо Автографа“. И че неговата благодарност ще е многословна.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...