майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Паметни фрази » Иван Гешев: Време е да бъде изметен този политически боклук
Паметни фрази

Иван Гешев: Време е да бъде изметен този политически боклук

Иван Гешев

Аз ще довърша мандата си въпреки това, защото за мен има само едно значение – българските граждани да имат сигурност и е време да бъде изметен този политически боклук, подчерта Иван Гешев.

Получих съобщение от мой колега прокурор, който ми написа: „Здравей, Иване! Не знам дали знаеш, но Сарафов каза, че трябва да прекратя делото „Барселона“ до петък“. Отговорих, че не съм запознат. Делото е на специален надзор. Уведомих наблюдаващия прокурор във ВКП. Каза, че не може да приключи делото до края на септември.

„Аз съм „бъг“ в системата. Размислях дали си заслужава. Снощи реших, че си заслужава в името на децата и внуците ни. Аз съм българин, прокурор, магистрат и мъж. Някои други, явно не са. Надявам се, че във ВСС има достойни хора. Това, което се случи, много ясно онагледява държавата, в която живеем. Ясно е какъв е политическият боклук в Народното събрание, съдейки от изявленията на някои т.нар. политици. След като всички се обединиха, означава, че аз и прокуратурата, с която се гордея, си върши работата в интерес на народа. Аз наистина се гордея с прокуратарата и следователите, те показаха, че ние сме единствената стабилна институция.

Имам подкрепата на колегите и приятелите. Прокуратурата е единна. Винаги има един плъх и няколко мишки, но това е нормално. Има натиск над прокуратурата. Изпълзяха късно. Обичам България. Гордея се, че съм българин. „Бог с нами , и да живее майка България.“

Из изказването на главният прокурор Иван Гешев

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...