майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Градът » Иван Стоянов отличи педагози в район „Източен“ за 24 май СНИМКИ
Градът Кадър на деня Образование Пловдив Район Източен

Иван Стоянов отличи педагози в район „Източен“ за 24 май СНИМКИ

В навечерието на 24 май- Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и славянската книжовност, спазвайки традицията в района, Иван Стоянов отличи учители и директори на учебни заведения, постигнали високи резултати в работата си.

В тържествена обстановка и пред много гости, плакети на района получиха Мария Петрова- директор на ДГ“Чайка“, Стефан Ганозов – учител по изобразително изкуство в ОбУ“П.Славейков“, Катерина Додова- директор на ПГТ“Проф. Асен Златаров“ и Димитър Ангелов от ЧЕГ“Стоян Сариев . Отличени с грамоти и книги от български автори бяха още 30 учители и директори от детски градини и училища.

Много се гордея с вас и всички педагози от нашия район, защото работите неуморно за постигане на поставените цели и имате богат опит с национални и оперативни програми в образованието. Налични са успехите и в приобщаването на децата и учениците към културните събития в града, защото само за последните години повече от 12 000 деца посетиха различни по жанрове постановки на големите сцени в града.

Като почетен гост, Антоанета Пакова-началник на РУО –Пловдив сподели пред аудиторията, че е впечатлена от церемонията по награждаване на просветните дейци и особено това, че всеки един е презентиран с успехите си при награждаването. Тя пожела здраве имного успехи в бъдеще на всички.
На събитието беше представен и поздравителен адрес от Янка Такева- председател на СБУ до Иван Стоянов и учителската гилдия./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...