майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Бал 2023 в Пловдив: Елегантни абитуриенти от Английската и Търговската дойдоха с мощни коли и ретро автомобили
Важно Градът Пловдив Посоки Случка на деня

Бал 2023 в Пловдив: Елегантни абитуриенти от Английската и Търговската дойдоха с мощни коли и ретро автомобили

Тези петима младежи дойдоха с Лада 1300, снимки: ПловдивПрес

Галина ГЕОРГИЕВА

С мощни коли и ретро автомобили дойдоха на бала си абитуриентите от ЕГ „Пловдив“ и Търговската гимназия.  Тази вечер те броиха от 1 до 12 пред  Гранд Хотел Пловдив. Момичетата и момчетата от Випуск 2023 демонстрираха стил и елегантност.

Красивите госпожици засенчиха модните икони с тоалетите си. Зрелостничките заложиха на стилни рокли с голи гърбове и  дантели. Дефилираха пред близки и приятели и с нетърпение чакаха да изживеят емоцията от балната вечер. Преобладаваха тоалети в черно, червено и синьо.  Младежите пък бяха избрали костюми в син и черен  цвят.

Малко след 18 часа пристигнаха близнаците Йоана и Атанас Трифонови от 12.Д на Търговската гимназия. Седем мотористи ги съпроводиха до  Гранд Хотел Пловдив. Момичето сияеше в дълга черна рокля, а момчето беше заложило на сив костюм.  „Отдавна чакаме днешния ден, матурите минаха и вече ще изживеем емоцията от  бала“, каза Йоана. Тя ще продължи образованието си в Пловдивския университет, а брат й ще кандидатства в Техническия.

Близнаците Йоана и Атанас Трифонови от 12.Д на Търговската гимназия

Лора и Кристияна от Търговската гимназия също бяха сред първите пристигнали зрелостнички. Момичетата признаха, че петте години в елитното училище са били интересни, понякога трудни, но ще им липсват.

Лора и Кристияна от Търговската гимназия

В прекрасна синя рокля блестеше Теодора Тончева от 12. Ж клас.

Теодора Тончева блестеше в синя рокля

Тъй като обича много животните, ще кандидатства ветеринарна медицина в Стара Загора.

С трабант дойде на бала си Петър Иванов от 12. Д клас на Търговската гимназия. „По-атрактивно е с такава кола, всички ще се качат на луксозни автомобили“, каза пред ПловдивПрес младежът, който иска да следва архитектура в София.

Петър Иванов дойде с трабант на бала си

С рокерско шествие пристигна Кристиян от 12. Е клас на Английската гимназия. Той слезе от мощен мотор и призна, че иска да е по-различен от другите. Ще кандидатства в ПУ или Техническия университет информатика или програмиране.

Невена от 12 .А клас на Английската гимназия пристигна с Лада 1300. Абитуриентката сама караше автомобила, в който беше качила още четирима свои съвипускници  – Емилия, Георги, Туги и Арман. Трите момичета блестяха в сини рокли.

Абитуриентката Невена докара с колата си Лада 1300 още четирима свои съвипускници

„Това е нашата кола, карам я от година“, сподели Невена. Вече е избрала Германия да продължи образованието. Георги пък е приет в Хага хотелиерство, Емилия ще кандидатства в София, а Туги – медицина в Пловдив.

Тези петима младежи от Английската гимназия дойдоха с Лада 1300

Елемира от 12. Е клас на Търговската гимназия беше една от най-атрактивните абитуриентки. Красивата си черна рокля избрала от Америка, а короната,  която беше сложила на главата си, направила сама. Момичето ще продължи образованието си в София, иска да следва в Художествената академия.

Елемира от 12. Е клас на Търговската гимназия беше една от най-атрактивните абитуриентки

Абитуриентите се поздравяваха с „Честито завършване“ , през десетина минути надуваха свирките и викаха: „Кой каза -1,2,3…12“.

/ПловдивПрес

 

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...