майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » България » Кирил Петков: Мария Габриел е пример за смелостта и способностите на дамите в политиката
България Важно Избори 2023 Мнения Политика

Кирил Петков: Мария Габриел е пример за смелостта и способностите на дамите в политиката

Кирил Петков

В дългата нощ, в която ПП трябваше да вземе съдбоносно решение за втория мандат, имаше много емоции, мнения, квалификации. Имаше и непрецизен изказ от моя страна за г-жа Мария Габриел. Това написа във фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Петков уточнява, че, според него, Мария Габриел е пример за смелостта и способностите на дамите в политиката.

„Дълбоки уважения към нея и към всяка дама, взела решение да превърне политиката в призвание. Знам колко е трудно да се решиш на тази крачка и още повече да останеш. И също толкова добре знам колко е необходимо и безценно. С такива примери вярвам, че изпращаме силно послание и мотивация повече жени да разберат, че мястото на всяка от вас е точно там, където си изберете“, обяснява Петков.

Коментарът на съпредседателя на ПП идва, след като вчера депутатът от ПП Радостин Василев обяви, че напуска парламентарната група и разпространи запис от национален съвет на „Продължаваме промяната“ от 21 май.

В един от записите Кирил Петков заявява, че Мария Габриел е застраховка, а Борисов се изпирал през този вариант и че ГЕРБ е само маркетингов враг.

След разкритията последваха остри реакции от повечето политически партии, макар и основното действащо лице – лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, запази мълчание. Той дори посъветва да не се обръща внимание на записа.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...