майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Салах емоционално съкрушен, след като Юнайтед потвърди класирането си в Шампионската лига: Тотално съм съсипан
Важно Спорт

Салах емоционално съкрушен, след като Юнайтед потвърди класирането си в Шампионската лига: Тотално съм съсипан

Манчестър Юнайтед надви Челси на „Олд Трафорд“ с победа с 4-1 и математически потвърди мястото си в Шампионската лига, нещо, което беше поставено като цел номер едно в първия сезон на Ерик Тен Хаг като мениджър на дяволите.

Вчерашният резултат е само потвърждение за напредъка на холандския специалист в театъра на мечтите и докато феновете на Манчестър празнуват класиране в челната четворка, в Ливърпул стана ясно, че надеждите за Шампионска лига официално са угаснали.

Ливърпул с впечатляващо представяне в последните кръгове се включи в битката за влизане в челната четворка, но реално погледнато отборът на Клоп в крайна сметка е съвсем отписан заради лошите игри, които показаха през по-голямата част от сезона.

Настоящите звезди на Ливърпул се научиха да бъдат част от елита всяка година, а Мо Салах потвърди, че се чувства наистина зле, че няма да играе в най-важното европейско състезание през следващата година.

Напълно съм съсипан. За това просто няма извинение. Имахме всичко необходимо, за да играем в Шампионската лига догодина, но не успяхме. Ние сме Ливърпул и класирането в това състезание е минимумът, който трябва да постигнем. Съжалявам, но е твърде рано за оптимистичен пост. Ние предадохме вас, но и себе си – каза Салах./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...