майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » България » Делян Добрев: ПП са сбирщина от змамници, жадни за власт
България Важно Избори 2023 Мнения Политика Регион Хасково

Делян Добрев: ПП са сбирщина от змамници, жадни за власт

Делян Добрев
  • Ако се формира някакъв Франкенщайн с участието на ПП, вината ще е колкото на ГЕРБ, толкова и на ДБ, пише депутатът и очертава два варианта за изход от ситуацията

След първоначалния шок и ужас от разговора на измамниците, идва ред трезво дапомислим какви са вариантите. Според мен те винаги са били два. Така започва пост във фейсбук на депутата от ГЕРБ и бивш министър на на енергетиката, икономиката и туризма Делян Добрев. Избраният от Хасково народен представител очертава два варианта за изход от политическата ситуация в момента.

Ето какво написа още той:

„Вариант I: Дясно правителство с гласовете на ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН.

Плюсове: Стабилно мнозинство от 142 депутати, 100% съвпадение на приоритите и програмите, принципни и правилни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и експерти, които могат да извадят страната от кризата на ПП…

Минуси: Не виждам.

Вариант II: Избори.

Плюсове: Партията на измамниците от ПП ще отиде в небитието. Истинското наказание/възмездие в политиката го дават избирателите и аз нямам съмнение, че ПП ще си получат заслуженото.

Минуси: Шести поредни избори, още няколко месеца хаос и несигурност, липса на бюджет, задълбочаване на кризата и др.

От много време твърдя, че ключът към решаване на парламентарната криза се държи не от Корнелия Нинова, Мустафа Карадайъ или Слави Трифонов, а от Христо Иванов. И това е факт, не само в това събрание. Така беше и в предишното, най-вероятно ще е така и в следващото.

Време е ДБ да възмъжеят и да поемат своята отговорност. Не могат повече да се крият зад коалиции с ПП (партия за която от ДБ са били винаги наясно, че е сбирщина от измамници, жадни за власт). Настават мъжки времена. Време е да се прояви кураж държавническо поведение и отговорност към избирателите!

P.S. И още нещо! Ако, въпреки всичко, все пак се сформира някакъв Франкенщайн с участието на Асен Василев и ПП, вината за това ще е колкото на ГЕРБ, толкова и на Христо Иванов и ДБ“, написа Добрев в профила си във фейсбук.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...