майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Бизнес » Организират форум „Бизнесът и професионалното образование – 4 пилотни проекта за гимназии в Пловдивска област“
Бизнес Градът Образование Пловдив

Организират форум „Бизнесът и професионалното образование – 4 пилотни проекта за гимназии в Пловдивска област“

Форум „Бизнесът и професионалното образование – 4 пилотни проекта за гимназии в Пловдивска област“ организират днес от Тракия икономическа зона.

Във форума ще се включат заместник-министърът на образованието и науката Мария Гайдарова, инж. Красимир Папукчийски – заместник-министър на транспорта и съобщенията и доц. д-р Пламен Славов – заместник министърът на културата, Мария Белчева – кмет на Куклен, Димитър Иванов – кмет на Марица, представители на Община Пловдив, началникът на РУО Антоанета Пакова, директорите на училищата, както и представители на бизнеса.

Сред темите, които ще бъдат обсъдени, са:

– Партньорската мрежа „ТИЗ: Бизнес – Образование“; Създаване заедно с фирмите на 4 пилотни проекта с професионални гимназии в Пловдивска област: по машиностроене в Пловдив, по селско стопанство – Куклен, по жп транспорт „Христо Смирненски“ – Карлово и превръщането на основното училище в с. Бенковски в средно училище със специалности за нуждите на бизнеса.
-22 фирми от Тракия икономическа зона /ТИЗ/ вече подкрепиха Хартата за въглеродна неутралност на зоната. ТИЗ е първото индустриално обединение на предприятия в Европа с фокус върху намаляване на въглеродните емисии./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...