майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Павел Михайлов, кмет на „Родопи“: Работим в диалог с хората и това е най-голямото ни постижение
Важно Мнения Регион Родопи

Павел Михайлов, кмет на „Родопи“: Работим в диалог с хората и това е най-голямото ни постижение

Уважаеми жители на Община Родопи,

На заседание на ОбС „Родопи“ днес общинските съветници от община „Родопи“ приеха разчет на капиталовите разходи за 2023 година.
Гласуването беше предшествано с дълъг, но конструктивен дебат. Благодаря на ОбС “Родопи“ за изказаните мнения. В различията се ражда истината, а това се нарича демокрация.
Над 52 милиона е проектът за бюджет за тази година в община „Родопи“. Малко повече от 18 милиона лева са капиталовите разходи.
Продължаваме да залагаме средства за подготовка на проекти и за подобряване пътната инфраструктура на общината.
Благодаря на десетките жители на община „Родопи“, които присъстваха на заседанието, в защита на обектите, които са приоритетни за техните населени места.
Смятам, че заедно с моя екип подготвихме балансиран, но отговорен към хората разчет, в условия на липса на държавен и общински бюджет.
Всеки кмет на населено място трябва да се чувства спокоен, че до края на мандата ще може да разчита на инвестиции.
Няма да коментирам атаките срещу мен, моя екип и нашата работа, които започнаха някои общински съветници още от началото на заседанието. Кампанията за избори за местна власт започна! Оформят се безпринципни коалиции!

Пред Вас, жителите на община „Родопи“ аз ще кажа следното:
Кметът не е човек със свръхвласт, а е човек, който трябва да спазва закона и да бъде честен към избирателите. Всички живеем в едно общество и всички зависим един от друг, защото смисълът на една община са хората. Обещах и съм почтен, близо съм до Вас, чувам желанията Ви и спрямо тях се стремя да осъществявам политиката си. Понякога се налага с твърда ръка. Но няма как да е иначе, когато разсичаш обръчи от зависимости, които са се насложили в годините.

Това, което ми дава спокойствие и увереност, е, че именно това са правилните действия, за да може общината ни да се развива в посоката, която ние всички искаме. Винаги може повече. И съм убеден, че винаги може повече.

Всичко постигнато, направеното, се дължи на много труд от целия екип, с който работя, и от общинската администрация. Всичко направено се дължи на подкрепата на гражданите, защото то е направено с тях и заради тях. Аз усещам тази подкрепа.

Най-голямото ми постижение в тази работа, според мен, е диалогът ми с гражданите. Чувствам се много спокоен и удовлетворен, със здрава основа, когато имам усещането за това – какво искат от мен, от моя екип, какво трябва да свършим и какви са близките и далечни цели, които си поставят жителите на община „Родопи“. Когато ги усещам, се чувствам спокоен в работата си.

Не е нужен популизъм. Той руши политиката и я превръща в антиполитика, където политическите ценности и програми, изобщо хората нямат никакво значение, а това което има значение е единствено и само властта.

С уважение, Павел Михайлов

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...