майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » Важно » Дори не си правят труда на ни лъжат талантливо
Важно Коментари Мнения ФБстатус

Дори не си правят труда на ни лъжат талантливо

  • Не знам в какъв свят живеете, но в моя няма абсолютно никаква опасност България да излезе от ЕС, но пък е напълно позволено ЕС да се критикува

Назаем от Елена Кодинова, журналист, публикация ФБ

Наистина не мога да повярвам, че общественото мнение може да е толкова глупаво. Но пък после се сещам за „Психология на тълпата“ на Гюстав льо Бон, която доказва доста убедително, че тълпа професори е точно толкова тъпа колкото тълпа социални маргинали.
Не знам в какъв свят живеете, но в моя няма абсолютно никаква опасност България да излезе от ЕС, но пък е напълно позволено ЕС да се критикува.
В моя свят няма абсолютно никакво руско влияние върху умовете на хората, от което някакви кирета, асета и лени да трябва да ни пазят. В моя свят всеки мисли с главата си.
В моя свят смятаме мира за ултимативна ценност, към която трябва да се стремим с всички средства – палене на повиквателни, бягство в чужбина, ако ни мобилизират за война и всичко, което се случи през 70-те заради войната във Виетнам.
Едно време ни бранеха от комунистите – кой откъдето свърнеше, с всички сили ни бранеше от комунистите и така легитимираше грабежи и икономически престъпления. Комунистите по биологически причини измряха и днес трябваше да се намери нов враг – та сега ни бранят от опасността от евразийски влияния и излизане от ЕС (напълно имагинерна, точно колкото опасността от връщането на комунизма).

А днес един „гений“ е предложил да се откажем от суверенитета си, щото сме некадърници и да станем протекторат на ЕС (виж в „Дойче Веле“ – умопомрачителна безмозъчност).
Смирено моля да не бъда бранена ни от комунисти, ни от евразийски и путинофилски влияния. И да не ми се обяснява, както обяснява Г. Господинов в интервю за чужда медия, че България е на ръба да излезе от ЕС. Не, Господинов, няма никаква опасност от това. Ако тръгне да се случва, аз лично ще попреча и ще събера тълпа от пречещи, но няма никакви сигнали за това.
Умнокрасивитетът толкова ни презира и ни смята за такива балъци, че дори не си прави труда да ни лъже талантливо.

Такова бездарно манипулиране би било осмяно дори от домакините от родния ми квартал Кършияка, Пловдив, които много по-умело си манипулират мъжете и семействата. Комсомолът от моята младост много е загубил, че не е познавал жълтопаветния умнокрасивитет – тези щяха да са най-страшните комсомолски гаулайтери.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...