майонеза „Краси“
Новини от Пловдив » България » България » Кирил Петков преди разпита: Нямам голямо доверие на прокуратурата
България Важно Съд и Прокуратура

Кирил Петков преди разпита: Нямам голямо доверие на прокуратурата

Кирил Петков

Викат ме като свидетел по тема, с която още не съм запознат. Ако е като при Асен Василев, предполагам по тезата за заплахите на Радостин Василев, които сам опроверга. Надявам се, че ще бъде кратка среща. Нямам абсолютно никакви притеснения. Това е най-хубавото – когато човек няма за какво да се притеснява и чувства, че прави правилните неща с всяка стъпка. Това коментира съпредседателят на ПП Кирил Петков преди разпита си, предаде NOVA.

Петков посочи, че няма голямо доверие на прокуратурата. „Заемат доста силни политически позиции. Играят го по едни и същи дела хем „на трупчета“, хем се появяват“, каза той.

„Вярвам в силата на едно истинско правосъдие и стандартните процедури в парламента и се надявам, че следвайки тях, ще достигнем до истинско правосъдие и няма да позволим прокуратурата да се използва като бухалка. Не става дума само за Борисов, а за всички възможни неща“, каза съпредседателят на ПП за поискания имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Кирил Петков уточни, че доверието му към службите е изключително ниско и коментира изслушването на шефовете на служби в парламента във вторник. „Аз съм умопомрачен от част от казаното. Искам ясно да заявя, че Весела Чернева е един от най-свестните съветници, които съм имал. Един от хората, които наистина вярват, че България може да бъде нормална европейска държава“, заяви Петков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

ПИМК БИЛД
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Българското Черноморие или в чужбина?

  • На родното Черноморие е най-хубаво 33%
  • Отивам в Гърция, там е по-чисто и няма намръщени сервитьори 32%
  • Не обичам морето, тръгвам към Родопите или Балкана 20%
  • В Южна Италия цяла седмица излиза по-евтино от уикенд в Созопол 15%

Начална дата: 01.07.2023 @ 15:56 | Крайна дата: 01.08.2023 @ 15:56

Зареждане ... Зареждане ...